HRVATICA NAJSEKSI NOVINARKA NA SVETU: Želim "1 na 1" s Divcem! (FOTO)

Fani Stipković, koja je drugu godinu zaredom proglašena za najseksipilniju među "sedmom silom", priča o srpskim sportistima, najlepšim Srpkinjama, Kristijanu Ronaldu...

  • 5

Hrvatica Fani Stipković, koja je "odbranila titulu" najseksipilnije novinarke na svetu, otkrila je u intervjuu ko je za nju najlepša Srpkinja, sa kojim našim sportistom bi najradije uradila intervju, šta misli o Kristijanu Ronaldu...

Fani, koja živi u Madridu, već je intervjuisala Novaka Đokovića, a za "Blic" kaže da sanja o tome da joj sagovornik bude Vlade Divac.

- Htela bih da pričam sa njim o nikad ispričanim momentima koje je proživeo sa Draženom Petrovićem - kaže Stipkovićeva.

Na pitanje da izdvoji neku od novinarki iz Srbije, rekla je:

- Ako već moram da izdvojim neku iz Srbije, onda će to biti „srpska snajka“ Nikolina Pišek. Po pitanju najlepše žene iz Srbije, to bi mogla da bude Ana Ivanović, potom pevačica Emina Jahović, koja ima nešto jako profinjeno i specifično u svojoj lepoti. Zatim, negde sam videla fotografije manekenke Jovane Švonje i devojke Viktora Troickog Sofije Milošević, i obe su vrlo lepe.

Foto: Instagram/fanistipkovic Foto: Instagram/fanistipkovic

Seksi novinarka je iznela i svoje mišljenje o Kristijanu Ronaldu:

- Pristojan dečko, koji je jako vredan i obožava to što je najbolji, a ja to poštujem jer sam mu slična. Mislim da drugi mnogo više stvaraju famu oko njega samog nego on. Uspešan je, zgodan i ne stidi se da prizna to.

(Telegraf.rs/Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA