Šaban i Goca moraju da sruše vilu na Dedinju! (FOTO)

Šaban Šaulić i njegova supruga Gordana su, navodno, gradili vilu bez dozvole, pa su inspektori naložili rušenje objekta

  • 19

Pevač Šaban Šaulić i njegova supruga Gordana dobili su, navodno, nalog da sruše vilu na Dedinju u koju su nameravali da se usele iz kuće na Vračaru u kojoj trenutno žive, a razlog je što je objekat u elitnom delu grada, kako se navodi, bespravno sagrađen.

Supruga Gordana, koja se vodi kao investitor radova, uložila je žalbu na ovo rešenje pa rušenje, kako piše "Alo", nije započelo. Radnici su, međutim, napustili lokaciju i gradnja je zaustavljena.

- Investitor radova Gordana Šaulić dobila je od Gradske opštine Savski venac 8. jula 2014. Rešenje o investicionom održavanju porodične stambene zgrade - prizemlje plus potkrovlje. Radovi se sastoje u zameni krovnog pokrivača, oluka, delimičnom malterisanju fasade i izradi hidroizolacije i termoizolacije - kaže Jovan Grbavac, načelnik odeljenja za Inspekcijske poslove Opštine Savski venac.

Grbavac je nastavio:

- Prilikom kontrole nadležni građevinski inspektor je utvrdio da su bez dozvole izvedeni radovi na dogradnji i nadziđivanju postojećeg objekta tako što je dograđen deo objekta s prednje strane, uklonjen postojeći krov i dograđeno postojeće potkrovlje. Na postojećoj visini obimnog zida od 1,4 metra dozidan je deo zida do pune spratne visine od 2,91 metar po obimu objekta. Time je formiran sprat na celoj osnovi objekta i postavljena je nova drvena krovna konstrukcija i crep.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Porodica Šaulić ne samo da je na novom imanju napravila dodatni sprat već je, kako se navodi, bez dozvola dozidala i garažu.

- Gordana je izvodila radove na rekonstrukciji i dogradnji postojećeg dvorišnog privremenog objekta garaže bez odobrenja. Zatvoreno je gradilište i naređeno joj je da u roku od pet dana od dana prijema rešenja, vrati pomoćni objekat, garažu u dvorištu objekta, u prvobitno stanje - navodi Grbavac.

U Inspekciji kažu da je porodica pevača podnela zahtev za postupak legalizacije kuće u Sekretarijatu za poslove legalizacije, a za pomoćni objekat nije izdata građevinska dozvola.

(Telegraf.rs/Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cccccc

    25. januar 2015 | 13:08

    U ovom gradu svaku dzukac sa parama moze da radi sta hoce. Pa sta ako je Saban,neka ruse, Nasla se svinja gde nije bila! I ta Sabanka.....

  • Glavas

    25. januar 2015 | 11:52

    Sve ce to i onako pripasti Cuci.

  • 1389

    25. januar 2015 | 13:00

    ma treba mu srušiti kuća. šta je on mislio ako ima para da moze da radi šta hoće, i ovako u humanitarnim svrhama nikad nisu učestvovali, inače on je inače baš veliki egoista, toliko

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA