EVROSONG KLADIONICE: Željko Joksimović pao na 7. mesto (VIDEO)

Kvota na pobedu Srbije skočila na 15,00! Ispred našeg predstavnika, prema prognozama bukmejkera su Švedska, Rusija, Nemačka, Danska, Italija i Velika Britanija

  • 0

Na kladionicama za predstojeći Eurosong naš ovogodišnji predstavnik Željko Joksimović sa drugog mesta pao je na sedmo. Naime, kvota za klađenje na pesmu "Nije ljubav stvar" sada je čak 15,00. Ispred srpskog kantautora, prema prognozi bukmejkera jedne od najvećih svetskih onlajn kladionica, nalaze se Švedska, Rusija, Danska, Nemačka, dok Srbija deli mesta od 5. do 7. sa Italijom i Velikom Britanijom.

Pesma Šveđanke Lorin - "Euphoria" prema kladionicama nalazi se na prvom mestu sa kvotom 2,70. Veliku šansu, sudeći po ovim prognozama imaju i ruske  Buranovke Babuške sa pesmom "Party for everybody".

U intervjuu za Telegraf, Željko Joksimović rekao je da ne treba puno verovati kladionicama, koje nikad nisu bile preterano pouzdane, posebno ne u trenutku kad do početka ima skoro dva meseca.

Najvažnija stvar jeste da Srbija ima više nego kvalitetnu pesmu, izuzetno cenjenog i poštovanog Evrosong kantautora, a ukoliko još i pobedi to će biti prilika da svako ko se bude kladio na Željka dobro i zaradi. Na uloženih 100 evra isplata bi, u slučaju pobede Srbije bila čak - 1.500 evra.

(A. V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA