Mima Karadžić otkrio ko je trebalo da prebije Stivena Sigala u Crnoj Gori!

- Ja sam na jednoj privatnoj večeri u Budvi napravio šalu od koje su novine kasnije napravile veliku priču - rekao je Mima

  • 10

Glumac i producent Mima Karadžić je još jednom prokomentarisao priče da će se američka zvezda Stiven Sigal navodno pojaviti u seriji "Budva na pjenu od mora", i objasnio ko bi u tom slučaju dobio batine.

Na pitanje da li će se u seriji "Budva na pjenu od mora", kako se pričalo, pojaviti slavna manekenka Naomi Kempbel i Stiven Sigal.

- Malo se piše o tome na senzacionalistički način, ali lepo je dok postoji interesovanje. Ja sam na jednoj privatnoj večeri u Budvi napravio šalu od koje su novine kasnije napravile veliku priču. Predložio sam Stivenu Sigalu da se pojavi u "Budvi", a on je na isti način rekao da bi bilo zanimljivo. Na Sigalovo pitanje šta bi on igrao u našoj seriji, rekao sam da bi mogla da padne jedna dobra tuča sa Savom Bačićem. On se osmehnuo rekavši da on u tučama uvek pobeđuje, a ja da ne znao on Sava Bačića - ispričao je Karadžić.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Mima je dodao da živimo u jako lošem vremenu po kulturu, jer, kako kaže, sve je spušteno na najniži nivo, počev od voditelja i nekih slinih ljudi koji se pojavljuju u medijima i sve se svodi na gledanost.

(Telegraf.rs/izvor: Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zile

    28. januar 2015 | 11:53

    Mima je jedan od najgorih glumaca koji se vrte po televiziji.

  • Crnogorac

    29. januar 2015 | 12:43

    Sto ne odoste u njegov restoran u Beogradu,pa da vidite kakav je LAF,a glumcina i po,a vi zlobnici nijeste mu ni do koljena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA