ZAVELE, PA IH ŠUTNULE: Zbog ovih seks-bombi su patili najveći holivudski zavodnici (FOTO)

Sofija Vergara, Dženifer Lopez, Keli Bruk su samo neke od svetskih lepotica koje su bile u vezi sa najpoznatijim i najuspešnijim muškarcima današnjice

  • 2
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Sofija Vergara, Dženifer Lopez, Keli Bruk, Vinona Rajder i Britni Spirs su samo neke od poznatih cica koje su osvojile svet. Sve one iza sebe imaju brojne emotivne veze, i to sa mnogim holivudskim zavodnicima.

Sofija Vergara - Poznata glumica iz Kolumbije važi za jednu od najpoželjnijih žena sveta. Sofija je bila u emotivnoj vezi sa različitim muškarcima. Početkom devedesetih udala se za Džoa Gonzalesa, s kojim je bila u braku dve godine. Bila je u vezi i sa biznismenom Nikom Loebom, za koga se čak i verila.

Trenutno je u ljubavi sa glumcem Džoom Manđanelom.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Dženifer Lopez - Džej Lo iza sebe ima mnogo brakova. Prvo je bila udata za kubanskog konobara Ohanijem Noom. Njihov brak je trajao skoro godinu dana. Lopezova je posle bila u emotivnoj romansi sa reperom Šonom Kombsom Pi Didijem, a posle toga, usledila je veza sa plesačem Krisom Džadem, za koga se i udala. Nakon što se ponovo razvela, bila je glumcem Benom Aflekom.

Usledio je zatim brak sa pevačem Markom Entonijem. Posle najnovijeg razvoda, Dženifer je bila sa plesačem Kasperom Smartom.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Keli Bruk - Britanska lepotica bila je u vezi sa brojnim svetskim facama. Prvo je bila u emotivnoj vezi sa glumcem Džejsonom Statamom, i to punih sedam godina. Keli je potom osvojio Bili Zejn. Njihova romansa je trajala četiri godine, a Brukova je čak bila i verena za popularnog glumca.

Keli je zatim bila u vezi sa ragbistom Tomom Evansom, a zatim i sa kečerom Dejvidom Mekintošom.

Foto: Profimedia/Balawa Pics Foto: Profimedia/Balawa Pics

Vinona Rajder - Američka glumica bila je takođe u vezi sa brojnim poznatim muškarcima. Vinona je bila verena za Džonija Depa, posle toga bila je u vezi sa pevačem grupe "Soul Asylum" Dejvom Pirnerom, i na kraju sa glumcem Metom Dejmonom.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Britnsi Spirs - Svetska muzička zvezda ima bogat "ljubavni" dosije. Britni je bila u vezi sa Džastinom Timberlejkom, a zatim i verena za Dejvida Lukada. Iza sebe ima i dva braka. Jedan je bio sa drugom iz detinjstva Džejsonom Aleksanderom, koji je trajao 55 sati, a drugi sa Kevinom Federlajnom, s kojim je bila u bračnoj zajednici tri godine.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera Kojot # 1

    28. januar 2015 | 17:09

    To sve za tandr broc!

  • khm

    29. januar 2015 | 13:38

    Pametno! Dok ide, ide. Nema glume nema prenemaganja. A ne ko ove naše, samo da se uda vec s 20 i "resila je zivotno pitanje"...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA