Tanja Jovićević i Davorin Bogović 14. februara u "Božidarcu"! (VIDEO)

Tandem legendarnih pevača nastupiće na Dan zaljubljenih u sklopu "Vračar Rocks" festivala

  • 2

Tanja Jovićević i Davorin Bogović, legende rok scene bivše Jugoslavije, nastupiće sa svojim bendovima u subotu 14. februara, na Dan zaljubljenih, u beogradskom Božidarcu, u okviru "Vračar Rocks" festivala.

Bivši pevač "Prljavog kazališta" još od 1988. ima bend "Davorin i Bogovići". Publika će, osim novijih njegovih pesama, uživati i u legendarnim hitovima iz rane faze "Prljavaca" - "Sve je lako kad si mlad", "Sretno dijete", "Korak do sna", "Subotom uveče", a čuće se, naravno, i čuveni stih "Moje ime je Davorin Bogović, a ovo sve oko mene, to je crno-bijeli svijet".

Tanja će nastupiti sa grupom koja se sada zove "Oktobar". Na repertoaru će se naći legendarni hitovi benda "Oktobar 1864", kao i nekoliko pesama EKV-a u čim je snimanju Tanja učestvovala.

Ulaz je predviđen od 20.30 časova. Pola sata kasnije počinje nastup Tanje i "Oktobra", dok "Davorin i Bogovići" izlaze na scenu u 22 časa.

 

Ulaznice u pretprodaji koštaju 800 dinara i mogu da se nabave u TC "Felix" u Sremskoj. Cena će od 10. februara biti 900 dinara, a ako ih ostane na dan koncerta, 1.000 dinara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • топлистанадреалиста

    29. januar 2015 | 01:53

    Нешто мало и за нормалне људе.;)

  • топлистанадреалиста

    29. januar 2015 | 05:05

    Ја сам одрастао уз честе тучњаве у школи, уз љубавне пјесме пуне боли......ја сам заиста сретно дијете....легенде, умјесто да наступају пред 20-30 xиљада људи, наступаће у шупи......и зато смо сви ту гдје јесмо!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA