KLUNIJEVA SEKSI PRIJATELJICA: Biću predsednica Bosne i Hercegovine! (FOTO)

Sanela Ćatić, poznatija kao Dajana Dženkins, u prijatelje ubraja i Eltona Džona, Sindi Kraford, Gaja Ričija...

  • 12

Bosanka Sanela Ćatić, u svetu poznata kao Dajana Dženkins, prijateljica brojnih američkih i britanskih zvezda, najavila je moguću političku karijeru i predsedničku kandidaturu.

- Politika može biti moj novi izazov. Bilo je i takvih razmišljanja i razgovora s prijateljima, ali izbori su bili nedavno, pa ćemo pratiti dešavanja u naredne četiri godine. Politika meni ne treba da bih doživela nešto što već nisam - istakla je bosanska lepotica.

Sanela je dodala:

- Ako ocenim da mogu dati dodatni doprinos svojim kontaktima, znanjem i iskustvom, onda može biti jedna od opcija. A ako se budem hvatala u koštac s politikom, onda idem do kraja, a na kraju je predsednik - rekla je, ne navodeći tačno za koji entitet će se kandidovati, jer Bosnom i Hercegovinom vlada tročlano predsedništvo.

A photo posted by Diana Jenkins (@sdjneuro) on

Sanela Dajana Dženkins je rođena kao Sanela Ćatić. Odrasla je u Sarajevu gde je studirala ekonomiju. Posle izbijanja rata u Bosni, odlazi u Hrvatsku, a zatim prelazi u Veliku Britaniju pod statusom izbeglice i počinje da studira na Londonskom univerzitetu.

Tokom studija je osnovala kompaniju koja se bavila proizvodnjom kupaćih kostima. Udala se za bogatog bankara Rodžera Dženkinsa koji je bio "težak" 300 miliona funti. Vremenom je otvorila niz uspešnih kompanija, a zarađen kapital je trošila u filantropske svrhe.

Sa svetskim zvezdama je na "ti" od kada je 2009. objavila "Room 23”, knjigu fotografija koja sadrži portrete mnogih istaknutih svetskih selebritija.

Najbolji prijatelji su joj Elton Džon, Sindi Kraford i Kid Rok, a godišnje odmore, kaže, provodi sa Džordžom Klunijem i Gajom Ričijem. Nađu se tu i Bono Voks, Sting...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA