SKANDAL: Soraju išamarao dečko usred diskoteke!!!

"Tačno je, bio je incident, ali neću da pričam o tome. Neprijatno mi je", potvrdila je Soraja nemili događaj koji se dogodio u diskoteci u Atini

  • 1

Plejboj zečica Soraja Vučelić ozbiljno planira da prekine višemesečnu ljubavnu vezu, pošto je dečko, bogati hrvatski biznismen, ošamario usred diskoteke u Atini.

Njih dvoje su posle boravka u Zagrebu, gde Sorajin kavaljer inače živi, otišli na par dana u Atinu da se provedu i vide sa prijateljima. Po dolasku u noćni klub Soraja se srela sa društvom iz Beograda, a vrlo brzo počelo je da stiže i cveće u njen separe. Starleta je ruže prihvatila u znak pažnje, ali je to njenog dečka iznerviralo. Jednog od momaka zamolio da prestanu, pošto je Soraja u njegovom društvu. Ipak, momci su nastavili da provociraju, nakon čega je izbila tuča. Kada je Soraja pritrčala da ih razdvoji, dečko je i nju ošamario.

Da li je bilo slučajno ili namerno, nije poznato, ali se ona nakon ovoga povređena i ponižena smesta pokupila i otišla. Noć je u hotelu provela sama, jer se dečko te noći nije pojavio u apartmanu. Po povratku u Beograd nastavila je da ga ignoriše.

-Tačno je, bio je incident, ali neću da pričam o tome. Neprijatno mi je! - izjavila je Soraja o nemilom događaju u Atini.

(Izvor: Scandal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stankovic sasa

    20. april 2012 | 18:06

    Iako je to bajata vest, sled dogadjaja je nesto drugaciji. Soraja je placena da bi isla u Grcku i pravila hrvatu drustvo, cvece za njen sto je poslao Ranko, momak sa Cetinja koji veoma dobro poznaje Soraju. Namerno su provocirali drustvo za susednim stolom kako bi doslo do medjusobnog obracuna. Soraja je zapalila na vreme posto ju je njen "mecena"posteno zvekno i to s porukom "Evo ti tvoji Srbi". Zasto Soraja minimizira dogadjaj iako je sve nastalo zbog njezinog drustva. Sada tvrdi kako su zagrebcani dobri momci, a prvog kojeg je upoznala podario joj je samarcinu. Bas zna da odabere !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA