Sećate li se kada je Nole bio seksoman? (VIDEO)

Nadimak Nole je tokom devedesetih, dok je Đoković još bio dečačić, proslavio voditelj erotskog programa na TV Košava

  • 8

Nadimak Nole već dugo vezujemo za prvog tenisera sveta Novaka Đokovića, ali je devedesetih godina "harao" jedan drugi Nole. Seksoman.

Dobroćudni voditelj prepoznatljivog imidža bio je simbol "post-ponoćnog" programa na TV Košava, a rečenica kojom je počinjao svaku emisiju, "Dragi moji seksomani, drage moje seksomanke..." gotovo da se svrstala rame uz rame sa najpopularnijim citatima iz domaćih filmova.

Malo priče protkane humorom, malo, uglavnom "soft-porno" snimaka, malo striptiza Branke "Blek Rouz"... Tako nas je Nole uveseljavao pre petnaestak i više godina. Malo li je, u vreme kada internet još nije ni izbliza ovoliko duboko ušao u naše živote...

Nole Seksoman nije pretendovao na to da ga zapamtimo kao nekog "spektakularnog" voditelja, ali nas je osvojio svojom neposrednošću i, mora se priznati, originalnošću. A ni "stajling" nije za baciti..

Podsetite se prvog, "pravog" Noleta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gospodin Popara

    2. februar 2015 | 15:11

    Više bih voleo da ste napisali gde je on sada i čime se bavi

  • Pp

    2. februar 2015 | 15:18

    Haha pa secamo ga se cuveni nole :-)

  • Kakva ekipa

    2. februar 2015 | 19:58

    Stari Nole(Sexoman) je 100 puta interesantiji od ovog novog Noleta(tenisera). xD A njegovi gosti su kao neki strucnjaci... Pa ja sam za njih mandigo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA