NIKOLIJA I RELJA: Ovo je prava istina o bebi i našoj vezi! (FOTO)

Ćerka Vesne Zmijanac i pevač "Elitnih odreda" obelodanili su priču o drugom stanju u zajedničkom intervjuu

  • 15

Pevačica Nikolija Jovanović i njen dečko, frontmen "Elitnih odreda" Relja Popović su, posle višednevnih spekulacija vezano za njenu trudnoću, svoju priču ispričali u zajedničkom intervjuu za magazin "Hello".

Par je, kako se navodi, uživao u zajedničkom odmoru u Dominikanskoj Republici, a po povratku u Beograd imali su, kako kažu, još više razloga za radost, jer su saznali da je Nikolija u drugom stanju.

- Zbog stresa kome sam izložena poslednjih dana usled neistinite priče o tome da Relja nije otac mog deteta, prinuđena sam da se sa nekim medijima prvi, a nadam se i poslednji put obračunam na sudu - poručuje ćerka Vesne Zmijanac.

Nikolija nastavlja:

- Osetljiva sam na tuđe sudbine i svakakve životne situacije koje narušavaju nečiji duševni mir, a moj duševni mir poslednjih dana nije narušen, već je u potpunosti uništen. Uz to su me veoma pogodile priče da sam razmišljala o abortusu. Ne dozvoljavamo da nam stres ugrozi radost zbog prinove.

Foto: Facebook/Nikolija Jovanovic/Dejan Milićević, Printskrin: Youtube/RedCarpet OBN Foto: Facebook/Nikolija Jovanovic/Dejan Milićević, Printskrin: Youtube/RedCarpet OBN

Pevačica je dodala:

- Trudnoća nije senzacija, nego duboka radost onih koji se vole, njihovih porodica i prijatelja.

Nadovezao se kratko Relja:

- Ako Bog da, naravno, radovaćemo se neizmerno kada postanemo roditelji.

(Telegraf.rs/Hellomagazin)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kri

    2. februar 2015 | 19:09

    PA AKO JE STVARNO TRUDNA JA JOJ ZELIM SVU SRECU NA OVOM SVETU .. MOGU REĆI DA JE BOLJE PRAVIT DECU DOK SI JE MLADI A NE KAD OMATORIS !!

  • sasa stankovic

    2. februar 2015 | 16:13

    Imaju pravo! Ovakvu sramnu višednevnu hajku i razapinjanje zbog trudnoće ne pamtim. Deco, neka vam je srećno!

  • Vera

    2. februar 2015 | 17:11

    Sto nije, kao i jos neke koje znamo, lepo narodu rekla da ga se ne tice cije je i nastavila svoju pricu-bilo bi "svako cudo 3 dana"?! Ovako uvuce ovog decka u citavu pricu i napravise papazjaniju-vidite i sami da ne znaju vise sta ko prica, pa su morali da sednu i osmisle intervju za novine. Iskrenost bi mnogo bolje prosla

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA