STIVEN FRAJ: Bog je zli, monstruozni manijak (VIDEO)

- Rekao bih mu, kako se usuđuješ da stvoriš svet pun patnje, koja nije naša krivica. To nije ispravno - rekao je glumac u šokantnom intervjuu

  • 20

Britanski glumac i komičar Stiven Fraj dao je šokantan intervjuu za emisiju o duhovnosti "Smisao života" na irskoj televiziji RTE. Na pitanje šta bi rekao Bogu kada bi mogao sa njim da popriča kada umre, Fraj je odgovorio sledeće:

- Rekao bih mu, kako se usuđuješ da stvoriš svet pun patnje, koja nije naša krivica. To nije ispravno - naveo je on, a na pitanje kako bi reagovao kada bi ostao iza rajskih kapija, Fraj je dao sledeću izjavu:

- Rak kod dece? Šta je sa tim? Ako je Bog stvorio univerzum, on je, potpuno je jasno, potpuni manijak. Potpuno je sebičan. Moramo da provedemo ceo život na kolenima pred njim? Kakav Bog to radi - rekao je.

Pogledajte isečak iz šokantnog intervjua koji je dao Stiven Fraj:

(Telegraf.rs/Guardian)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suza

    2. februar 2015 | 16:16

    To je pogled na svet jednog coveka. Moze i ovako. Ako je Bog stvorio Zemlju na njoj sva ziva bica, koja ne mogu da opstanu jedno bez drugog,ako postoji lanac ishrane, ako jedna mala pcela omogucava biljakama da daju plodove, jedino mogu da kazem da se presao kada je na tu divnu planetu, stavio coveka. Taj isti covek, pali , unistava, ubija bez razloga, otima sve od prirode,ne vodeci racuna o generacijama koje zaticu osakacene sume,zagadjene reke, desetkovane zivotinje.... Nije tu kriv Bog,krivi su ljudi koji izigravaju Boga.

  • Ivan Pejic

    2. februar 2015 | 15:08

    U pravu je čovek!

  • sasa stankovic

    2. februar 2015 | 16:15

    Šta je tu šokantno? Svaka mu reč na mestu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA