Topalko priznao: Nema publike, narodnjake drma žestoka kriza!

- Na nastup mi je došlo pedesetak ljudi. Gazda kluba je rekao da je isto toliko njih bilo i kad je pevao Haris Džinović - rekao pobednik "Farme" u emsiji "Granica" na TV Hepi

  • 1

Pevač Milan Topalović Topalko priznao je da je na njegovim nastupima, ali i nastupima drugih folkera sve manje gostiju i da folkere drma žestoka kriza.

Pobednik "Farme" otvorio je dušu u emisiji "Granica" na televiziji Hepi:

- Na nastup mi je došlo pedesetak ljudi. Gazda kluba je rekao da je isto toliko njih bilo i kad je pevao Haris Džinović. Na moje pitanje ko onda puni salu, rečeno mi je da su to neki MS Janko, Marko...

Srećan što njegov imidž i glas prolaze u Srbiji, Bosni, Crnoj Gori, Topalko je rekao da je isto toliko nezadovoljan, što ljudi u dijaspori traže neke druge stvari.

- Smislio sam pesmu sam i to je nešto najgore što ćete čuti, ali to u dijaspori može da bude hit. Dvoumim se da snimim, mada me ćerka odgovara, a ona je moj najveći kritičar. Deo pesme ide: "Na granici me zaustavljaju, traze heroin, traže kokain, sad sam još i narkoman!"

(U.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • snena45

    29. mart 2012 | 23:22

    Da, bas nam je jadna dijaspora ako se nadje u pesmi sa drogom. Inace, narodnjaci, nema hleba bez motike.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA