Crnogorski "Romeo i Julija" na TV Prva

Nova hit domaća serija “Budva na pjenu od mora” od 14. januara svake subot

  • 0

Televizija Prva je najavila emitovanje nove serije "Budva na pjenu od mora" koja će početi da se prikazuje od 14. januara. Na konferenciji za novinare koja je priređena u restoranu Frida na beogradskom Pristaništu prisustvovali su Stevan Koprivica, scenarista, Milan Karadžić, reditelj i glumci Mima Karadžić, Ljiljana Blagojević, Marko Nikolić i Milorad Mandić Manda.

-Snimanjem ove serije želeli smo da zaobiđemo klasičnu formu sapunice. Ovo je nešto drugačije od svega rađenog do sad- rekao je reditelj Milan Karadžić ne želeći da otkriva detalje već je pozvao publiku da sama uvidi šta je to "drugačije" u seriji.

U ovoj modernoj crnogorskoj "Romeo i Juliji" sukobljavaju se  konzervativni i liberalni stavovi. Glavni lik ove serije je Sava Bačić koga tumači Mima Karadžić. Njegov neprijatelj u seriji je Jovo Radmilović, koga glumi Mladen Nelević, penzionisani policajac, honorarno zaposlen u hotelu „Splendid”. Zaplet nastaje kad se rodi ljubav između Savove kćerke Bojane (Sanja Jovićević) i Jovovog sina Luke (Momčilo Otašević).

Serija je rađena u vrhunskoj produkciji, a pored iskusne glumačke ekipe mladih glumaca sa Cetinjske akademije i odličnog scenarija karakterišu je i lepi pejzaži crnogorske obale.

- Budva je posebao zanimljiv i slikovit ambijent za snimanje. Biće zanimljivo gledati sve te energične glumce u takvom ambijentu - rekao je reditelj.

- Izuzetno je važno što se pored nas, iskusnih glumaca, pojavljuju nova lica. Ona su nosioci ovog projekta- naglasila je Ljiljana Blagojević. - Ovakve serije mogu da se gledaju sa istim interesovanjem i za deset godina - dodala je ona.

Snimanje nastavka serije planirano je za proleće ove godine, a osim u Budvi snimaće se na drugim lokacijama u Crnoj Gori.

 

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA