MILAN VASIĆ: Kalinić nije bahat, lažu da je vozio brzo!

- Policajci sa kojima sam pričao na licu mesta rekli su da se svaki dan baš tu dešavaju nesreće. Mislim da je to svakome drugom moglo da se desi. Jako me boli to što su mediji tako lagali. Ne znam zbog čega, ali takve laži mogu da našteti njegovoj porodici i njemu samom - kaže glumac za Telegraf

  • 36

Glumac i veliki prijatelj Milana Kalinića, Milan Vasić podelio je sa javnošću status na društvenim mrežama u kojem kaže da je sve što se u proteklih nekoliko dana piše o udesu voditelja "Audicije" i "Pinkovih zvezda" neistina.

KRIVINA SMRTI: Evo kako je stvarno došlo do udesa Milana Kalinića! (FOTOGRAFIJE SUDARA)

Naime, kako saznajemo, Vasić je čitav dan proveo sa Kalinićem i do detalja zna šta se dogodilo.

Evo šta je rekla Mađarica iz "suzukija" na koji je naleteo Milan Kalinić!

Foto: Facebook/ Milan Vasic Foto: Facebook/ Milan Vasic

Pozvali smo glumca kako bi nam objasnio šta je istina, te kako se sve odvijalo:

- Pre svega moram da kažem da je ovo što ste čitali poslednjih dana o Milanu i udesu, laž. Bio sam sa njim ceo dan i mogu slobodno da kažem da nije vozio iznad dozvoljene brzine, ali sam i veoma ponosan kako se poneo prema Mađarima nakon sudara. Naime, ja sam iz Beograda krenuo sat vremena kasnije, a Milan me je u jednom trenutku pozvao i rekao da je napravio sudar. Došao sam brzo i video šta se dešava, kola su bila smrskana, ali porodica nije bila teško povređena, sem oca. Miki je bio potresen i nije se odvojio od njih. Odvezli smo ih u Zdravstveni centar u Kruševcu i sestre i lekari su se oduševili jer je Milan postupio ljudski. Takođe, kada je Mađar prevezen u Beograd, Kalinić je porodici obezbedio najbolji hotel kako bi odseli bez uznemiravanja. Bio je jako utučen. Sve vreme se telefonom čuo sa prijateljem iz Urgentnog centra koji ga je izveštavao o stanju pacijenta - kaže Milan za Telegraf i nastavlja:

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- On jeste kriv, to niko ne spori, ali ne zato što je vozio bahato, prebrzo, i slično. Ta krivina je jako opasna, klizava, a to veče je padala kiša. Policajci sa kojima sam pričao na licu mesta rekli su da se svaki dan baš tu dešavaju nesreće. Mislim da je to svakome drugom moglo da se desi. Jako me boli to što su mediji tako lagali. Ne znam zbog čega, ali takve laži mogu da našteti njegovoj porodici i njemu samom. Čak sam video da se na kraju dana, Mađarica smešila, budući da je shvatila da je Milan sve učinio za njih kako bi se osećali koliko toliko prijatno u našoj zemlji. Sve vreme je bio sa decom koja su ga odmah zavolela. I to da je posle urlao "Znate li vi ko sam ja?!" je možda najveća glupost koju sam pročitao. Milan ne da nije bahat, nego je duša od čoveka. Nigde nije pokušao na silu da uđe, niti je bilo reči da mu je neko preio policijom, sve su to obične izmišljotine - završio je Vasić koji je svedok događaja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ogi

    4. februar 2015 | 21:18

    Pravi drugar

  • ????

    4. februar 2015 | 23:01

    Ziv bio zemljace! Ti si drug i covek! Svakom moze da se desi a na muci se poznaju prijatelji! Bogu hvala sto su svi zivi!

  • Marina

    4. februar 2015 | 23:39

    Podrska za Milana,on je nasa legenda,koju moramo,u ovim po njega,teskim trenutcima,podrzati,stavite se na njegovo mesto,pa razmislite,kako bi vama bilo,i da li je u redu,ovoliko ga osudjivati,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA