BIKINI CICA: Srpska kreatorka u sedmoj deceniji rastura kako izgleda! (FOTO)

Veljko Kuzmančević, postavio je na svoj Fejsejsbuk profil sliku sa voljenom suprugom kraj koje je postavio komentar: "Moja žena,morska vila!"

  • 29

Srpska kreatorka Verica Rakočević koja ima 66 godina, izgleda kao avion! Naime, na figuri bi joj pozavidele i duplo mlađe pevačice, manekenke i lepotice.

Majka Elene Karaman Karić izuzetno vodi računa o svom fizičkom izgledu, a za njenu liniju nije zaslužena genetika, već isključivo zdrava ishrana koje se strogo pridržava svakodnevno. Ipak, ume sebi da da malo oduška pa tako postoje dani i kada se opusti.

Foto: Instagram/vericarakocevic Foto: Instagram/vericarakocevic

Od kad znam za sebe ne jedem belo brašno, ništa konzervirano i suhomesnato, mada moram priznati da sam nedavno napravila izuzetak. Veljkovi roditelji su nam poklonili mast od mangulice, pa sam je koristila u nekoliko navrata - izjavila je Verica.

Veljko Kuzmančević, ponosni muž popularne modne kreatorke, postavio je na svoj Fejsejsbuk profil sliku sa svojom voljenom suprugom kraj koje je postavio komentar: "Moja žena,morska vila!".

Foto: Instagram/vericarakocevic Foto: Instagram/vericarakocevic
Foto: Instagram/vericarakocevic Foto: Instagram/vericarakocevic

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA