Voditelj Pinka tukao ženu jer ga je varala sa fudbalerom Partizana?

- Jeste, istina je, ali nije Volkov kriv za to. Uostalom, sve imate u saopštenju - rekao je Vlada Stanojević

  • 53

Voditelj televizije "Pink" Vlada Stanojević navodno je pretukao svoju suprugu Anu Mariju Žujović jer ga je ona navodno varala sa bivšim dečkom, fudbalerom Vladimirom Volkovim, piše "Kurir".

Kako prenosi ovaj dnevni list, prema tvrdnjama izvora bliskom paru, fintes instrukotorka je navodno počela da se viđa sa sportistom, s kojim nije više u vezi već dve godine.

Vlada Stanojević potvrdio je ova saznanja.

- Jeste, istina je, ali nije Volkov kriv za to. Uostalom, sve imate u saopštenju - naglasio je voditelj "ružičaste" televizije.

ANA MARIJA: Vlada me ucenjuje da će da se ubije, a ja ga još volim!

VODITELJ PINKA: Nisam monstrum, lažu da sam prebio ženu, samo sam je odgurnuo, izgubio sam ljubav svog života! (FOTO)

Vladi Stanojeviću preti tri godine zatvora zbog prebijanja supruge?

Vladimir Volkov nije bio raspoložen da govori na ovu temu.

- Niti imam veze s tim, niti me zanima ta priča. Nemojte mene uvlačiti u to! Suludo je spajati me sa devojkom s kojom ništa dve godine. Nemam nikakav komentar - naglasio je fudbaler Partizana.

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

Inače, Ana Marija Žujović juče je posetila VMA, a potom jednu privatnu maksilofacijalnu kliniku, gde su joj nameštali kosti glave.

- Zar mislite da se nisam branila, mislite da sam mu ostala dužna?! Najbolje da pitate njega, možda i on ima neke masnice -rekla je fitnes instruktorka, koja je negirala da je varala supruga sa Vladimirom Volkovim.

Foto: Promo Foto: Promo

- Živim preko puta šoping centra u koji Volkov često dolazi. Na osnovu toga neko odmah pomisli da se čujemo i viđamo. Kad bih ga videla, samo bih se pozdravila sa njim. Ne znam ko Vladimiru puni glavu, ali ću saznati. Vlada mi je bio sve. Njega sam čak i kao oca gledala. Ne osuđujem ga i zato kažem da je mene udarila neka nepoznata osoba. On i kad popije, uopšte nije agresivan. Još nisam odlučila da li ću ga tužiti ili ne - rekla je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA