MARIJA KILIBARDA U VEZI SA VLADOM RADMANOVIĆEM: Ovako su se ponovo smuvali posle raskida

- Kada su se ponovo sreli, odlučili su da daju još jednu šansu ljubavi. Sada su baš zaljubljeni - navodi izvor blizak voditeljki i košarkašu

  • 4

Voditeljka Marija Kilibarda i košarkaš Vladimir Radmanović su prošle godine nekoliko meseci bili zajedno nakon čega su raskinuli, a sada su, kako se priča, ponovo obnovili obnovili vezu.

- Marija i Vladimir su prvo bili drugovi, a onda je nešto kliknulo među njima. Bili su zajedno nekoliko meseci, ali nije im išlo. Međutim, kada su se ponovo sreli, odlučili su da daju još jednu šansu ljubavi. Sada su baš zaljubljeni. Marija je posebno srećna što je opet uspela da nađe dečka koji je viši od nje. Nije lako prestići njenih 182 centimetra, a Vladimir je sa svojih dva metra i osam centimetara u velikoj prednosti - navodi izvor blizak ovom paru.

Kilibarda koja nije želela da komentariše ove navode, se pre Radmanovića zabavljala sa izvesnim Filipom, a pre toga je tri godine bila u vezi sa rukometašem Ognjenom Kajganićem.

(Telegraf.rs/izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Priti liti

    6. februar 2015 | 15:18

    A sto stalno neko potencira njenu visinu. Kao da ima 2m.

  • saj

    6. februar 2015 | 13:27

    teska sponzorusa..nisam ni mislio da ce naci nekog radnika....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA