VEČERAS VAS VODIMO U BIOSKOP na film ''Jupiter: Uzdizanje''!

Povodom današnjeg dana, kada je planeta Jupiter najbliža Zemlji, prvih 15 čitalaca koji nam se jave na mail: pr@telegraf.rs osvojiće karte za ovaj bioskopski hit koji se od juče nalazi na repertoaru domaćih bioskopa!

  • 1
Jupiter Ascending Foto: Tanjug/AP/Warner Bros. Pictures, Murray Close

Danas Jupiter je bliži zemlji nego ikada! Petak šesti februar poseban je datum u svetskoj astronomiji. Danas će se Zemlja na svom godišnjem ciklusu naći izmedju Sunca i planete Jupiter, što znači da će Jupiter biti u opoziciji u odnosu na zemlju i da će moći da se vidi golim okom sa Zemlja.

Ovo je najbliže što će se ova moćna planeta naći naspram Zemlje sve do 2019. kada ćemo opet moći da svedočimo ovom fenomenu. Noćas uperite oči ka nebu i videćete jedno najsjajnije nebesko telo i to će biti Jupiter.

Povodom ovog fenomena, u saradnji sa Blitz Filmom i bioskopom Cineplexx odvojili smo vam 15 puta 2 karte za specijalnu projekciju filma JUPITER: UZDIZANJE večeras u 22.10 u bioskopu Cineplexx Ušće.

Printskrin: Youtube/ISS3H Printskrin: Youtube/ISS3H

Prvih 15 čitalaca koji nam se jave na mail: pr@telegraf.rs , osvojiće karte za ovaj bioskopski hit koji se od juče nalazi na repertoaru domaćih bioskopa!

Foto: Promo/Blitz Film i Video Foto: Promo/Blitz Film i Video

Jupiter Džouns je rođena pod zvezdanim nebom i sa znacima koji su predviđali da je predodređena za velika dela. Ali, u stvarnosti, sada odrasla Jupiter je obična čistačica. Stvari se menjaju kada genetski modifikovani bivši vojnik Kejn dođe na Zemlju sa namerom da je pronađe. Jer, njen genetski kod govori da se radi o osobi koja može poremetiti ravnotežu u svemiru...

Film-Jupiter Ascending

Film krasi spektakularna raskoš fotografije. Ekipa je za potrebe ovog filma razvila sistem „PanoCam”, rig od šest kamera koje se postavljaju na helikopter kako bi se snimile grandiozne panorame, koje kombinovane sa vrhunskom animacijom daju utisak slike veće od života.

Foto: Promo/Blitz Film i Video Foto: Promo/Blitz Film i Video

U ulozi Jupiter Dzouns i vojnika Kejna Vajsa pojavljuju se Mila Kunis i Čejni Tejtum, najpopularniji glumci mladje generacije Holivuda, lik zlog Balema ovekovečio je Edi Redmejn.

Pored Kunisove i Tejtuma u filmu igraju: Šon Bin, Vanesa Kirbi i Teri Gilijam.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA