LEPA LUKIĆ OTKRILA: Kad bih to uradila, doživela bih orgazam!

Na na pitanje voditeljke da li bi pristala da peva u trikou i simulira seks da je 30 godina mlađa, pevačica je odgovorila vrlo odlučno

  • 32

Poznata pevačica narodne muzike Lepa Lukić je u emisiji "Magazin In" prokomentarisala je nastup njene mlađe koleginice Dare Bubamare koja je na sceni simulirala seks. Ona je objasnila šta bi se desilo kada bi ona to uradila.

- Ja kada bih to uradila, doživela bih orgazam. Šta se koprc*aju na bini, zna se gde se ima seks - rekla je ona.

Na na pitanje voditeljke da li bi pristala da peva u trikou i simulira seks da je 30 godina mlađa, pevačica je odgovorila vrlo odlučno.

- Da imam ovu pamet? Sa ovom pameću ne bih! A da je ona pamet, e tad nikako. To je bilo drugo vreme, poštovali su se roditelji. Kada bih to uradila bilo bi "dange, dange". Ali danas je drugo vreme, nose se tange, a nema "dange" - dodala je kroz smeh Lepa Lukić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    7. februar 2015 | 20:35

    Lepa je kraljica ima divan glas sjajno peva pa nema potrebe da to radi na sceni kao sto rece zna se gde se to radi

  • Jugo!!!

    7. februar 2015 | 21:21

    Lepa je vrh vrhova.

  • ZALE!

    7. februar 2015 | 23:49

    @Tina Lepa je za tebe intilegencija ima dosta godina ,a razmisli dali ces ti bi ti babetina.Ti sebi dozvoljavas jednu kraljicu narodne muzike nazivat baba.To samo govori o tebi i tvojoj intelegenciji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA