Bivši dečko Kaće Grujić poludeo za Radom Manojlović

- Boris se sve vreme trpao da bude blizu Rade. Nije mu predstavljao problem to što su u emisiji, pa ju je sve vreme obasipao komplimentima - rekao je izvor upućen u situaciju

  • 10

Boris Stamenković, bivši dečko pevačice Katarine Grujić, obasipao je komplimentima Radu Manojlović tokom gostovanja u emisiji "Nedeljno popodne" voditeljke Lee Kiš.

- Boris se sve vreme trpao da bude blizu Rade. Nije mu predstavljao problem to što su u emisiji, pa ju je sve vreme obasipao komplimentima. Sve vreme su šaputali jedno drugom na uvo, ne maraći za to što je snimanje u toku. Ni Rada nije bila ravnodušna na njegovo javno udvaranje, pa mu je otpevala pesmu na uvce i tokom emisije dala broj telefona- rekao je za "Alo!" izvor sa lica mesta.

Srpska seksi pevačica istetovirala krunu, nećete verovati na kom mestu (FOTO)

Evo šta je bivši dečko odgovorio srpskoj pevačici za tetovažu! (FOTO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Kako piše ovaj dnevni list, Stamenković je posle emisije ponudio pevačici da je odveze kući, ali mu se ona zahvalila uz konstataciju da je došla svojim automobilom.

- Fino sam se ophodio prema Radi tokom snimanja. Džentlmentski je udeliti kompliment devojci koja to zaslužuje. Ne mogu da delim komplimente Lei Kiš jer je ona udata i to ne bi bilo lepo - rekao je Boris.

Foto: Promo/Klub Hill Foto: Promo/Klub Hill

Jedan od gostiju ove emisije, voditelj Zoran Pejić Peja, bio je otvoreniji o ovoj temi.

- Šaputali su jedno drugom na uvo, a kada bismo im prišli, oni su tiše pričali. On je skidao sako, a ona mu je pevala. Videlo se da to nije prijateljski odnos. Plesali su i igrali čoček kao valcer, što sam prvi put u životu video. Očigledno je bilo da žele da budu zagrljeni. Boris se uhvatio kao davljenik za slamku i nije je ispuštao, a ni Rada nije ostala ravnodušna, jer dok maca ne zavrti repom, mačor ne napada. Razmenili su brojeve telefona usred emisije - zaključio je Peja.

(Telegraf.rs/izvor: "Alo!")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA