LA policija: Natali Vud nije ubijena

Obnovljena istraga utvrdila da glumica nije umrla nasilnom smrću

  • 1

Losanđeleska policija saopštila je da u vezi sa smrću glumice Natali Vud koja se dogodila 1981. nema nikakvih misterija i da pozadina nesreće nije ubistvo. Policija je obelodanila i potvrdila pređašnje tvrdnje posle nekoliko nedelja novih ispitivanja i istraživanja i da glumičina smrt nije ubistvo.

- Sve ukazuje da je to bio nesrećni slučaj. Ništa nije otkriveno što bi ukazivalo drugačije - rečeno je u policijskom izveštaju. Detektivi i dalje rade na slučaju, obraćajući pažnju na sporedna pitanja. Dodato je da neki slučajevi nikad ne zastarevaju i uvek mogu da budu ponovo otvoreni.  Ipak, vezano za ovaj sluča,j sumnja se da će postojati bilo kakav dokaz da je smrt nastupila nasilno.

Natali Vud je poginula za vreme proslave Dana zahvalnosti, dok je bila na svojoj jahti sa suprugom Robertom Vagnerom. Išli su ka ostrvu Katalina. Sa njima je bio i Kristofer Voken. Natali je u jednom trenutku ušla u vodu i - udavila se. Zato je bilo mnogo spekulacija vezano za njenu smrt.

Te večeri kada je Natali Vud poginula 28. novembra 1981. njih troje su večerali u "Dagovom lučkom restoranu" na obali. Posle toga su se vratili na jahtu i nastavili su da piju. Vagner je 2008. dao intervju za "Tajms" gde je govorio i o tom nesrećnom slučaju i postavio pitanje koliko nečijeg života treba da bude žrtvovano zarad nečije karijere.  Rekao je da se pokojna glumica samo odjednom smirila i poželela mu laku noć. Ali kada je legao, nje nije bilo. Vagner je mislio da je njegova supruga uzela mali čamac i otišla sa njim negde, što je znala i pre da radi.

Pošto se nije vratila za 15 minuta, njen suprug je počeo da je traži. Uzeo je kruzer. Pošto je nije našao, kontaktirao je lučku policiju. Policija je našla telo Natali Vud sutradan u osam ujutru oko kilometar i po dalje od jahte. Gumeni čamac je nađen u neposrednoj blizini.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kosta burgov pejac

    16. mart 2012 | 13:06

    najdobra glumica za site vreminja napraviv pesna za nejze za najgolemite legendi grace kellu merlin monroe natalie wood vecno ke ostanat vo mene

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA