OVO SIGURNO NISTE ZNALI: Dino Dvornik je pet puta bio umalo ubijen

Danijel Tipura, reditelj dokumentarca o Dinu Dvorniku, izneo je interesantne detalje iz života čuvenog hrvatskog muzičara, koji je preminuo 2008. godine

  • 3

Danijel Tipura, reditelj dokumentarnog filma o Dinu Dvorniku, izneo je u intervjuu za portal Index.hr ekskluzivne detalje iz života hrvatskog kralja fanka, koji je, da podsetimo, preminuo 2008. godine.

- Na snimanjima je bilo puno emocija, smeha i suza, prepričavanja anegdota. "Ovo su vam ekskluzive: Gobac (Davor Gobac, pevač grupe "Psihomodo pop", prim.aut) je ispričao čitavu priču o tome kako su on i Dino išli na turneju od pet dana, a šest nisu spavali. Na kraju su završili u bolnici na infuziji, a najgore od svih prošla je ekipa iz benda koja je bila prisiljena da se na pozornici pojavi bez njih. Bubnjar je morao da glumi Dvornika i da pevat, ekipa je po*izdila, gađali su ih bocama...Gobac se šali da je s Dinom bio u vezi pet godina, toliko su bliski bili - rekao je Tipura, i nastavio:

Printskrin: HRT 1 Printskrin: HRT 1

- Kazao je i da je jednom imao promociju singla, a kad ga je menadžerka pitala koga da zove na promociju, on joj je kazao "Nema mi Dineka, boli me ku*ac koga ćeš zvati" - naveo je, i dodao:

- Saznao sam i da je Dino pet puta bio skoro ubijen, u pucnjavama po diskotekama za vreme rata, ali i da je jednom prilikom bio u automobilskoj nesreći da to uošte nije znao. Dan nakon toga policija mu je došla na vrata i rekla mu da je bio u saobraćajnoj nesreći, na što je on kazao da nije, da se vozio i slušao muziku. A auto slupan totalka - naglasio je Tipura.

Ako bude sve po planu, dokumentarac o Dinu Dvorniku, pod nazivom "Manijak", pojaviće se u maju.

(Telegraf.rs/izvor: Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA