Ovo je muškarac sa kojim je Ceca otišla na Tajland! (FOTO)

Na slici koja je obišla društvene mreže vidi se kako pevačica uživa u zagrljaju muškarca

  • 3
Foto: Twitter/@CRaznatovic Foto: Twitter/@CRaznatovic

Ceca Ražnatović odlučila je da ove godine ode na odmor gde i cela estrada- na Tajland. Uživa na ostrvu Koh Samui, gde joj društvo pravi misteriozni muškarac.

Na slici koja je obišla društvene mreže vidi se kako pevačica uživa u zagrljaju muškarca, a budući da je javnost do sada nije viđala u ovakvim izdanjima, odmah su krenule polemike o kome se radi.

Kako magazin "Puls" otkriva, reč je o zgodnom manekenu koji će se pojaviti u njenom spotu koji će uglavnom biti snimljen na Tajlandu.

Takođe, Ceci društvo prave i njen dugogodišnji PR Sreten Radović, kao i fotograf Miloš Nadaždin a planiran je i dolazak šminkera iz Bangkoka.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ražnatovićeva i Sreten Radović na Tajlandu ostaju još 10 dana, a planirano je da se završne scene novog spota snime u Beogradu.

(Telegraf.rs/izvor: Puls)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lili

    12. februar 2015 | 21:15

    PA STA, AKO JE SA NJIM , NEKA JOJ JE SA SRECOM. ZASLUZILA JE DA SE MALO USRECI, A I ON DELUJE KAO NORMALAN COVEK

  • Makica

    13. februar 2015 | 00:14

    Ceca je dama sa stilom, zena borac i odgovorna majka... Zasluzuje svu srecu ovoga sveta! Mnogi joj zavide, najvise zene sa kompleksom koje nisu ni domak njoj, ali ima i onih koje je obozavaju. Ceco samo napred, uzivaj u svemu sto te cini srecnom i budi nam uvek ovako lepa i nasmejana. :-*

  • marijana

    22. februar 2015 | 18:09

    ceco neznam zasto ali te puno volim tvoje pesme su moja zivotna prica.ako ga stvarno krijes i ako ga krijes to znaci da je stvarno prava ljubav i to ti niko nemoze zabraniti da volis.ja sam muza izgubila u 30g i volela bi i sada da nije mrtav i ja bi ga krila i mja deca bi osetila pravu ocevu ljubav ali to je nemoguce.svaka tvoja pesma me podseca na njega.a sta je arkan radio i ko je on bio mi svi znamo a i neznamo jer je svasta izreceno.i ako je stvarno ziv uzivaj mnogi bi to voleli ali nemogu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA