Upoznajte klinku koja "kida" u spotovima! (VIDEO)

Devojčicu Medi Zigler znate po neobicnim video klipovima pevačice Sije

  • 5

Neobične spotove pevačice Sije, o kojima u poslednje vreme bruji javnost, krasi devojčica Medi Zigler. 

Mala Amerikanka je pogotovo privukla pažnju posle kontroverznog spota za pesmu "Elastic Heart" sa glumcem Šajom Lebefom.

PEDOFILIJA ILI UMETNOST? Zbog ovog spota "gori" internet! (FOTO) (VIDEO) 

Medi je rođena kao Medison Zigler 2002. godine u Pitsburgu, i od najranijeg detinjstva se bavi različitim vrstama plesa. Od svoje druge godine, Medi je u poznatom studiju Ebi Li Miler, gde trenira balet, akrobatiku, džez, stepovanje... Doživljaji igračica iz ove trupe dokumentovani su u rijalitiju "Dance Moms".

Zbog plesa su se Medini roditelji razveli. Njena majka priznala da muža skoro uopšte nije viđala, jer stalno prati ćerku na probe i sedi u studiju dok ona igra. Uspešno mu je, međutim, "ispraznila" novčanik kako bi ćerkama plaćala privatne časove i druge potrepštine za ples.

Medi se, u svoje ime, izvinila na Tviteru svima koji su se možda uvredili prizorima prikazanim u spotu "Elastic Heart". Tu je, inače prati 517.000 ljudi, a na Instagramu više od dva miliona!

Igrala je i u spotovima izvođača kao što su Aleks Kalis i Todrik Hol. Medi se bavila i modelingom za nekoliko brendova koji proizvode odeću za decu ili plesače, a zatim je sa mlađom sestrom Mekenzi pokrenula i sopstvenu liniju odeće "Maddie&Mackenzie collection".

Medi je glumila je i u serijama "Drop Dead Diva" i "Austin&Allie". Nedavno je na dodeli Gremija izvela novu verziju spota "Chandelier", zajedno sa komičarkom Kristen Vig.

(Telegraf.rs/Pressonline)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Buahhahhahha

    12. februar 2015 | 19:55

    Mala otkida e kad malo jos poraste onda ce da grize

  • Suzana

    12. februar 2015 | 22:45

    Ogroman talent u malom bicu

  • Bora

    13. februar 2015 | 09:17

    Mislim da je ovo još jedno ukradeno detinjstvo zbog roditeljske ambicije. Inače, devojčica je anđeo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA