Dženan, Mare i Dejan Matić na promociji albuma benda "Exploziv" u "Kasini" (FOTO)

Bend Exploziv su na promociji i podržale mnoge kolege među kojima su Yu grupa, Lexington bend, grupa Luna i Natalija Trik Fx

  • 1

U beogradskom klubu "Kasina", sve popularniji Exploziv bend je zajedno sa svojim saradnicima obeležio je izlazak svog prvog albuma prvenca "Ponovi tu".

Ovom prilikom "Exploziv" je otpevao svoje četiri nove pesme i ostavili sve prisutne bez daha svojom odličnom svirkom i pesmama.

Specijalni gost na promociju bio je legenda pop muzike Srđan Marjanović koji ja sa Robertom frontmenom ovog benda otpevao svoj veliki hit iz osamdesetih godina "Dragstor" koji je ovaj sastav obradio.

Foto: Promo Foto: Promo

Njih su na promociji i podržale mnoge kolege među kojima su Yu grupa, Lexington bend, Dženan Lončarević, Dejan Matić, grupa Luna, Natalija Trik Fx, Saša Milošević Mare i mnogi drugi.

Foto: Promo Foto: Promo

- Prezadovoljni smo, sve je bilo super! Svi koje smo pozvali su bili sa nama, mnogo dragih lica i puno pozitivne energije, srce mi je puno a verujem da se i svi ostali tako osećaju - u jednom dahu je rekao pevač Robert.

Posle zvaničnog dela programa žurka se nastavila dugo u noć.

Foto: Promo Foto: Promo

Foto: Promo Foto: Promo
Foto: Promo Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA