24 SATA U ŽIVOTU PLEJBOJ ZEČICE: Smrznute bradavice, tesne gaćice i znoj! (FOTO)

- Odeća nam je bila tako skrojena da nam grudi uvek ispadaju, a jedna od stalnih opklada u klubu je bila koju ću bradavicu prvo pokazati, levu ili desnu - rekla je nekdašnja "zečica" Samanta Re

  • 4
Foto: Wikipedia/ Toglenn/Glenn Francis, www.PacificProDigital.com Foto: Wikipedia/ Toglenn/Glenn Francis, www.PacificProDigital.com

Da muškarci sanjaju o "Plejboj" zečicama, nije nikava novost, ali kada pročitate kako izgleda jedan prosečan dan ovih devojaka, i sa čime sve moraju da se izbore, možda ćete ih posmatrati sa malo više poštovanja.

Kako navodi Samanta Re, koja je godinama radila kao "zečica" u "Plejboj" klubu u Londonu, njen posao je bio veoma naporan, a često i prilično ponižavajući.

- Koliko god to nekome zvučalo smešno, sanjale smo o udobnom donjem vešu, ali taj luksuz nismo imale zbog uskih kostima. Zamislite da ceo dan budete utegnute u kostim i minijaturne gaćice. Odeća nam je bila tako skrojena da nam grudi uvek ispadaju, a jedna od stalnih opklada je bila koju ću bradavicu prvo pokazati, levu ili desnu. Onima koji kažu da ljudsko telo većinu topline gubi preko glave, mogu da poručim: "Onda sigurno niste proveli celu zimu sa bradavicama na izvol'te". Kao i druge devojke, i ja sam gurala papir i čarape u kostim, da bi mi dekolte izgledao što bolje. A sad zamislite kada vas "pritera" i morate u brzini da skinete sve sa sebe u toaletu. Užas! - ispričala je Samanta koja je dodala da je to samo deo priče.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Sve koji smatraju da je posao "zečica" glamurozan, ona je razuverila nastavkom svoje ispovesti.

- Najgore je bilo kada spojite smene i ostanete na nagama 36 ili 40 časova neprekidno. Tu vam neće pomoći ni kilo "Pako Raban" parfema, svejedno ćete smrdeti kao mrtav pas! Jela sam s nogu, najčešće piletinu i brzu hranu, pila šta sam stigla... To je sve ostavilo traga na meni, a najviše sam se zabrinula kada mi je jednog jutra komšija rekao da izgledam kao Sunđer Bob - zaključila je Samanta Re.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs/vice.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • momazver

    13. februar 2015 | 14:56

    Evo,posmatram ih sa toliko postovanja da mi dodje da zaplacem. Samo cekam da pokaze bradavicu/nebitno levu ili desnu/, pa da pustim suzu na nju...bice frka, izgubicu opkladu ako ispadnu obe..nemam toliko suza.

  • ...tužnog pogleda

    13. februar 2015 | 15:32

    Pa,ko je terao? Hoće da bude zečica,njen izbor.

  • Pedjs

    13. februar 2015 | 14:34

    Mukice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA