VLADO, ZVAĆU POLICIJU: Ana Marija zapretila voditelju posle novog incidenta?

- Za sada nije tražila zabranu prilaska, ali će svakako to učiniti ako Vlada nastavi da je uznemirava - rekla je koordinatorka Sigurne kuće Vesna Stanojević, koja je prepričala razgovor koju je imala sa fitnes intruktorkom

  • 15

Fitnes instruktorka Ana Marija Žujović navodno je odlučila da će pozvati policiju ukoliko joj se voditelj Vlada Stanojević opet približi, piše "Alo!". Kako navodi ovaj dnevni list, Žujovićeva se nalazi pod velikim stresom nakon što ju je Stanojević udario a savet je zatražila od koordinatorke Sigurne kuće Vesne Stanojević.

- Zvala je Ana Marija i pitala me da se vidimo. Posavetovala se sa mnom, ja sam joj ispričala neka iskustva nekih žena sa kojima radim, mogu vam reći da je devojka preživela nasilje i da je pod velikim stresom. Ona ima advokata i sa njim će se posavetovati šta dalje. Rekla mi je da se sa Vladom neće pomiriti, i ja je savetujem da ostane pri tom stavu - rekla je Vesna Stanojević i dodala da joj je fitnes intruktorka ispričala da je Vlada Stanojević dolazio kod nje u utorak posle ponoći, a da mu ona nije otvorila vrata.

Foto: Promo Foto: Promo

- Rekla mi je da joj je Vlada lupao na vrata i zvonio, ali da ona nije otvarala. I to ju je jako uznemirilo, i rekla je, ako se nedajbože ponovi ta ista situacija, da će zvati policiju. Za sada nije tražila zabranu prilaska, ali će svakako to učiniti ako Vlada nastavi da je uznemirava - navela je Vesna Stanojević.

Ana Marija Žujović nije bila dostupna za komentar.

VLADA SADA BRANI ANA MARIJU: Ona ne zaslužuje medijski linč, njen život nije rijaliti šou (FOTO)

(Telegraf.rs/izvor: "Alo!")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bla

    14. februar 2015 | 14:28

    novcana ili zatvorska kazna za oboje....se oni tu sprdaju....pravi su primer da nasilje u porodici moze da prodje nekaznjeno.....HVALA DRZAVI KOJA NAS STITI.....

  • .

    14. februar 2015 | 11:46

    Devojka je katastrofa.

  • Miran

    14. februar 2015 | 14:09

    Koji jadnici majko moja!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA