• 0

Za scene bičevanja glavna glumica filma "50 nijansi siva" tražila dublerku

- Tu je taj krupni kadar moje zadnjice koju Grej udara kajišem. Zapravo nije moja, već dublerkina, jer ja ne volim da me udaraju po zadnjici - rekla je Dakota Džonson, koja tumači lik Anastazije

  • 0

Budući da nije ljubitelj sadomazohističkih igrica, glumica Dakota Džonson, koja tumači glavnu žensku ulogu u hit erotskom filmu "50 nijasni - siva", tražila je da je u jednoj od seksi scena zameni dublerka.

- Tu je taj krupni kadar moje zadnjice koju Grej udara kajišem. Zapravo nije moja, već dublerkina, jer ja ne volim da me udaraju po zadnjici - izjavila je mlada glumica gostujući u američkoj TV emisiji "Entertainment Tonight".

Foto: Promo

Foto: Promo

Ni njen partner u filmu, Džejmi Dornan, nema sadomazohističkih sklonosti.

- Pre filma, nisam ništa znao o sadomazohizmu. Morao sam dosta toga da naučim budući da igram ''eksperta -naveo je on u intervjuu za BBC.

O junaku filma, Kristijanu Greju, 32-godišnji glumac nema neko naročito mišljenje - "bizaran je i pomalo imbecilan".

- Svakako nije običan čovek. Veoma je komplikovan i stalno u skukobu sa samim sobom. Volim tu vrstu uloga, zanimljive su mi - objasnio je Dornan.

Film "50 nijansi - siva" postiže veliki uspeh na bioskopskim blagajnama širom sveta, a u Srbiji ga je zaključno sa nedeljom video 62.361 gledalac, što je više od otvaranja filma "Montevideo, vidimo se!" koji je bio rekorder na našoj teritoriji, kao i više od velikih internacionalnih hitova poput serijala Hobit koji je do sada držao rekord među stranim filmovima.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Komentari

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima