VODIMO VAS NA: Kraak & Smaak Live experience u BITEFARTCAFE-u!

Vodimo vas na koncert Kraak & Smaak live experience u Bitefartcafe-u 19. februara, i to - troje najbržih čitalaca koji pošalju ime i prezime na mail: pr@telegraf.rs , dobijaju po 2 ulaznice za ovaj koncert fenomenalnog holandskog trojca!

  • 0

Holandska atrakcija Kraak & Smaak, koja u Beograd stiže u punoj postavi benda na nastup 19. februara u kultnom Bitefartcafe-u, objavila je fotografiju sa poslednje probe pred niz koncerata koje će imati u ovom delu Evrope.

Naime, bend u Beograd stiže nakon nastupa u jednom od najpoznatijih klubova u Budimpešti (ovaj koncert je rasprodat), a posle Beograda, Krakensmakovci će se uputiti ka Bratislavi.

“KRAAK & SMAAK Live experience” stiže u Bitefartcafe 19. februara!

Foto: Promo Foto: Promo

Ovaj, u osnovi producentski trojac, daleko je dogurao od svojih početaka. Sada se, sa svojim šestočlanim bendom, ubraja među sastave čiji se živi nastup mora čuti uživo, a doživljaj i atmosfera na njihovim koncertima se poredi sa svetskim atrakcijama Prodigy i Moby.

Oskar, jedan od osnivača benda, nagovestio je da će publika u Beogradu imati priliku da čuje i sasvim svež, još uvek neobjavljen material ali da će akcenat definitivno biti na dobro poznatim hitovima, kako sa poslednjeg, tako i sa prethodna dva albuma.

Foto: Promo Foto: Promo

Koncert počinje u 22h, a za intro set će se pobrinuti POOKIE, pripremajući atmosferu za izlazak Kraak & Smaak benda.

Karte bi trebalo nabaviti ranije i to svaki dan do koncerta u klubu od 10h – 24h ili preko Eventima, DDtickets i Gigstix prodajnih mreža.

Cena karte je 1200 dinara.

OVDE možete naći više informacija o event-u.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA