STIŽE MLADA: Nataša Bekvalac sutra uveče u "Kasini"!

- Radujem se što ću se ponovo družiti sa beogradskom publikom. Obećavam dobar provod i noć za pamćenje - poručila je pevačica

  • 0

Pop zvezda Nataša Bekvalac u četvrtak uveče nastupiće u beogradskom klubu "Kasina". Po prvi put, nakon što je u javnost procurela informacija o Natašinoj tajnoj udaji, lepa Novosađanka pojaviće se pred beogradskom publikom!

Kada su u pitanju nastupi lepe Nate, standardno se očekuje sjajna atmosfera jer ona pored svojih pesama, izvodi  i hitove svojih kolega.  S obzirom da Nataša uvek svojoj publici priredi pravi spektakl, i na ovom nastupu obećava skoro tri sata dobre svirke!

Interesovanje za nastup pop zvezda je ogromno, samim tim što će ovo biti i jedini nastup u Beogradu upravo u "Kasini", jer se maksimalno posvećuje radu na novom albumu koji se očekuje na proleče.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Radujem se što ću se ponovo družiti sa beogradskom publikom i to baš u Kasini. Nadam se da će se već tradicija najboljeg provoda u gradu nastaviti. Obećavam dobar provod i noć za pamćenje - izjavila je Nataša.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA