NOVAK ĐOKOVIĆ: Srbija je moja zemlja i Beograd je moj grad

- Najvažnije mi je da budem okružen familijom, bliskim ljudima i svojim narodom. Retke su prilike kada sam u svom gradu i želeo sam da to iskoristim na najbolji mogući način - rekao je teniser koji je juče otputovao u Dubai

  • 42

Novak Đoković otputovao je iz Beograda za Dubai, gde će učestvovati na istoimenom teniskom turniru. Nole je oko 12:30 stigao na Aerodrom "Nikola Tesla" a mnogi ljudi želeli su da se slikaju sa njim.

Novak je, naravno, svima izašao u susret.

- Vraćam se na teniski teren i to mi ne predstavlja teret, već zadovoljstvo. Trenirao sam poslednjh nedelju dana u Beogradu. Uspeo sam da uskladim privatne i profesionalne obaveze - rekao je Đoković za "Blic" i nastavio:

- Porodica će me čekati u Beogradu. Ovo mi je jedan od najdužih boravaka u svojoj zemlji. Ovo je zapravo rekord u poslednjih pet, šest godina. Iskreno, baš mi je prijalo. Srbija je moja zemlja i Beograd je moj grad. Najvažnije mi je da budem okružen familijom, bliskim ljudima i svojim narodom. Retke su prilike kada sam u svom gradu i želeo sam da to iskoristim na najbolji mogući način - naveo je on.

Foto: Dunja Dopsaj/Promo Foto: Dunja Dopsaj/Promo

Đoković se osvrnuo i na ulogu koju je imao u predstavi "Čikaške perverzije".

- Gagi Jovanović mi je pružio tu jedinstvenu priliku. Nadam se da sam tom kratkom ali interesantnom ulogom mogao da doprinesem širenju svesti o značaju pozorišta, jer je kultura osnov svakog društva - istakao je Nole.

Ovako je publika reagovala kad se Novak pojavio usred pozorišne predstave! (VIDEO)

(Telegraf.rs/izvor:"Blic")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sima

    19. februar 2015 | 06:10

    Nije Srbija dugo imala ovakvog viteza.Novace ponosim se sa tobom i tvojim skromnim ponasanjem.O teniskim uspesima je suvisno pricati.Kapa do poda

  • Baki

    19. februar 2015 | 06:57

    Nole je legenda i pravi patriota.

  • Darko 100%

    19. februar 2015 | 01:33

    NOVAK DJOKOVIC: SRBIJA JE MOJA ZEMLJA I BEOGRAD JE MOJ GRAD!!! ŽIVELI NOVAČE!!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA