NE ZNAM KAKO BATI DA KAŽEM DA MU SE SIN VRAĆA KUĆI: Supruga čuvenog srpskog glumca zaplakala od sreće!

- Osam godina je bilo previše. Bože, moje dete... Da li je to zaista tako? - rekla je Lula Živojinović

  • 10

Nakon što je odlukom Apelacionog suda juče ukinut pritvor Miljku Živojinoviću, sinu Bate Živojinovića, supruga legendarnog glumca, Lula Živojinović, kaže da ne zna šta će sa sobom od sreće!

Da podsetimo, nekadašnjem direktoru građevinskog preduzeća "Rad" Miljku Živojinoviću, pritvor je određen u februaru 2007. i on je od tada u bekstvu.

- Ne mogu da verujem! Divne vesti! Hvala vam mnogo! Ja plačem. Osam godina je bilo previše. Bože, moje dete... Da li je to zaista tako? Čula sam neke indicije, ali eto nisam čula da je zaista tako. Jako ste me obradovali jer za mene je ovo vest nad vestima - rekla je u jednom dahu Lula Živojinović za "Kurir" i dodala da mora da bude veoma obazriva kada Bati bude saopštila lepe vesti.

- Moram polako Bati da saopštim ovu važnu vest jer je sad veoma osetljiv. Važno mi je da se čujem sa svojom decom. Ne smem mnogo da se radujem dok sve ne bude gotovo - zaključila je Lula.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • me

    19. februar 2015 | 11:56

    Sta reci na ovu vest. Svaki dan vidjamo po vestima da neko ko se pojavi na tv-u, politicari, starlete itd imaju sva moguca prava ovoga sveta,da rade sta zele I kako zele.Mamini I tatini sinovi su vaspitani da sa poznatim roditeljima koriste svaki milimetar pravde-nepravde.Deca im gaze devojke po ulici,ostecuju firme,voze druga u gepeku- ma koga briga dok si u SPS-u ili JUL-u ili si osoba iza mikrofona,sve se moze..ljubi ga majka.

  • pARACINAc

    19. februar 2015 | 12:21

    Znači odčepiš državu za par miliona evra...odeš 10g na neko@ostrvce,i vratiš se i niko ti ništa nemože...hahaha e moja srbijo ode ti u tri lepe, sa takvim sistemom rada ccc

  • Yamaha

    19. februar 2015 | 12:36

    ona je zaplakala od sreće a dali se upitala koliko je njih zaplakalo zbog nesreće i izgubljenog posla i gladovanja po ulicama, ima im se mogu rade što žele sramna država BATO POZOVI TITA DOBAR SI PARTIZAN BIO POBIO TOLIKE NEMCE DA TI DOVEDE SINA LJUBIMCA, nema veze koliko je štete napravio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA