Bila je najlepša jugoslovenska glumica, a ovako sada izgleda seks-bomba zbog koje su muškarci ludeli! (VIDEO)

Gala Videnović koja je početkom devedesetih digla ruke od glume, u braku je sa režiserom Vladimirom Aleksićem sa kojim ima dva sina

  • 10

Posle filma "Bal na vodi" koji je premijerno prikazan 1985, velika zvezda je postala prelepa Gala Videnović (45), koju su svojevremeno mnogi smatrali za najlepšu jugoslovensku glumicu.

Da podsetimo, Gala je glumila i Ruskinju Natašu u "Ludim godinama", gledaoce je osvojila i u serijalu "Metla bez drške", a početkom devedesetih je na vrhuncu popularnosti batalila glumu.

Ona već više od 20 godina živi na relaciji Amerika-Srbija, udata je za režisera Vladimira Aleksića sa kojim ima sinove Demijana i Pavla.

Printskrin: YouTube/Nikola Cuturilo Printskrin: YouTube/Nikola Cuturilo

Veliko iznenađenje za sve je bilo kada se 2012. pojavila u spotu svog prijatelja Nikole Čuturila, i tada smo imali priliku da vidimo kako Gala sada izgleda.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milly

    20. februar 2015 | 14:27

    po meni. ..ona je jos uvek jako lepa zena. ..nista nije izgubila vremenom. ...nazalost neznam cijom krivicom izgubimo ovakve talente i ovako lepe osobe. ..zao mi je sto je nije bilo godinama. ...a sa druge strane mi je drago da je ponovo angazovana. ..svaka cast. ...

  • dr za rock and roll

    20. februar 2015 | 12:53

    jos uvek je bomba---

  • Neko

    20. februar 2015 | 14:00

    Nikad mi nije bila nesto posebno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA