BOMBE, BEBE I MRTVI ZEČEVI: Pogledajte koje sve bizarne stvari zvezde dobijaju od fanova! (FOTO)

Ulošci za žene, vereničko prstenje i delovi tela, samo su neki od čudnih poklona koje dobijaju poznate ličnosti

  • 0

Koliko obožavaoci znaju da budu opsednuti svojim idolima, možda najbolje pokazuju razne čudne, a u nekim slučajevima i bolesne stvari, koje šalju zvezdama. A spisak najbizarnijih poklona koje dobijaju Dženifer Lopez, Avril Lavinj, Hari Stajls, Danijel Redklif, Hale Beri i druge poznate ličnosti je veoma zanimljiv.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Glumac Džered Leto je svojevremeno od fana dobio ljudsko uvo, a njegov kolega Zak Efron, parče kože... ljudske, naravno.

Šta tek reći za slučaj čuvene kantri pevačice Doli Parton kojoj su na pragu ostavili bebu (!) uz poruku: "Ja se zovem Džolin (po velikom hitu Partonove), i moja majka bi htela da me vi uzmete!". Brigu o devojčici je preuzela socijalna služba.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Danijel Redklif se šokirao kada je na Fejsbuku video fotografije koje su obožavaoci snimili usred noći... na njegovom kućnom pragu! "Kada sam video da su to moja vrata i moja boca za mleko, digla mi se kosa na glavi", izjavio je mladi glumac.

Hale Beri je prošla malo bolje, njoj zaljubljeni fanovi šalju vereničko prstenje, dok Hariju Stajlsu iz benda "One Direction" redovno poštom stižu ulošci za žene i to sa potpisima obožavateljki.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Avril Lavinj je ostala bez teksta kada je u pošiljci iz Japana pronašla mrtvog zeca, a momci iz grupe "The Jonas Brothers" su dobili mrtvu ajkulu!

Ipak, sve njih šije islandska pevačica Bjork koja je dobila pravo pismo-bombu! Srećom, policija je reagovala na vreme i paket nije stigao do Bjork.

U poređenju sa ovim, slike svog penisa koje je jedan fan poslao Dženifer Lopez deluju bezazleno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA