Vreme čitanja: oko 1 min.

ANA MARIJA ŽUJOVIĆ: Zbog Vladinih batina sam izgubila bebu!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ana Marija je napisala najboljoj drugarici da u životu nije mogla da veruje da je to moglo njoj da se desi i da je imala "nepotpuni spontani pobačaj" jer su joj još neki delovi ploda ostali u materici

  • 60

Skoro je protiv Vlade Stanojevića podneta krivična prijava zbog nasilja u porodici jer je pretukao svoju devojku Anu Mariju Žujović, ali batine su Žujovićevoj pored povreda imale još jedan nesrećan ishod jer je Ana Marija navodno zbog toga izgubila bebu.

NOVI DETALJI PREBIJANJA ANE MARIJE ŽUJOVIĆ: Vladi Stanojeviću preti pet godina zatvora?!

Da je Žujovićeva izgubila bebu nakon batina zaključuje se iz poruka Ane Marije sa drugaricom, kao i iz poruka najbolje drugarice fitnes instruktorke i Vlade Stanojevića, do kojih je došao "Kurir".

Da je fitnes instruktorka bila trudna kada je došlo do nasilja očigledno nije iznenadilo njenog vanbračnog partnera, ali je ipak tražio potvrdu, dokaz o tome od njene najbolje drugarice, koja je da bi mu dokazala da govori istinu poslala svoju prepisku sa Anom Marijom, u kojoj joj ona saopštava da je imala spontani pobačaj.

Printskrin: Youtube/vladimir stanojevic/TV Pink Printskrin: Youtube/vladimir stanojevic/TV Pink

Ana Marija je napisala najboljoj drugarici  da u životu nije mogla da veruje da je to moglo njoj da se desi i da je imala "nepotpuni spontani pobačaj" jer su joj još neki delovi ploda ostali u materici pa joj je "test na trunoću prethodnog dana pokazao pozitivan rezultat".

Fitnes instruktorka je za Kurir potvrdila ovu priču, dok je njen partner sve negirao i optužio svoju nekadašnju izabranicu da je sve izmislila.

Ipak, iz poruka Marijine drugarice i Vlade Stanojevića zaključuje se da je on ipak svestan da ga devojka nije lagala jer je odgovorio da mu je jako žao što neće imati dete sa Anom Marijom, jer je bio spreman da mu priušti sve što mu je potrebno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mi-6

    21. februar 2015 | 23:58

    Ko ovde laže i manipuliše teško da i FBI može da ustanovi.

  • The Spatula

    22. februar 2015 | 00:07

    Ja ovoj nista ne verujem... A ni ovog ne opravdavam, ali ona kao da je jedva cekala sve ovo i isplanirala.

  • ap0calypto

    22. februar 2015 | 00:09

    A mi pola sivih celija od pocetka ove sapunice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA