Čola održao spektakularan koncert u Dubaiju! (FOTO)

Bio je ovo prvi put da je neki muzičar iz naše regije održao veliki koncert u Ujedinjenim Arapskim Emiratima

  • 11

Vladar regionalne muzičke scene Zdravko Čolić održao je u petak spektakularan koncert naziva "Love in Dubai" na plaži ispred poznatog hotela pred gotovo dve hiljade obožavatelja.

U jedinstvenom i emocijama nabijenom trosatnom spektaklu uživali su fanovi iz Abu Dabija i Katara, ali i Švedske, Turske i Amerike kao i brojni stanovnici Dubaija, koji su nekada živeli na prostorima bivše Jugoslavije.

Bio je ovo prvi put da je neki muzičar iz naše regije održao veliki koncert u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a oduševljenje održanim nastupom nije krio ni sam Čolić.

Foto: Promo Foto: Promo

- Bio je ovo poseban koncert! Drago mi je da sam imao priliku da nastupim ovde pred toliko divnih ljudi i prijatelja koji su stigli sa svih strana sveta. Prošle godine sam prvi put posetio Dubai sa porodicom, a rado sam se odazvao na poziv organizatora i ponovo posetio ovaj zanimljivi grad u kojem se sve odvija nezamislivo brzo - izjavio je popularni pevač nakon koncerta.

- Iskoristiću preostalo vreme ovde i obići sve lepote grada, a uputićemo se i na safari. Nakon povratka radimo i dalje punom parom. Čekaju nas brojni koncerti do kraja godine, a pre svega veliki koncert u zagrebačkoj Areni - naglasio je Čolić.

Foto: Promo Foto: Promo

 

Foto: Promo Foto: Promo

 

Foto: Promo Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Љиљана

    23. februar 2015 | 03:07

    У Дубајиу су сви са простора бивше нам Југославије, Југословени. Није дозвољено, а шта се ради код куће је 'друга' прича. Нема поделе по верској линији (воли своје, поштуј туђе). То је могло и код нас, али авај...

  • Zoran

    23. februar 2015 | 00:12

    Ja mislim da je tu jedna nula dodata bilo ih je kao kod jece

  • cox

    22. februar 2015 | 22:58

    Botox Čola

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA