Pogledajte šta Ceca i Seka misle o seriji "Dila"! (FOTO)

Tursku hit seriju možete da gledate od večeras (20) svakog dana na Tv Pink

  • 11

Srpske folk zvezde Ceca Raznatović i Seka Aleksić jedva čekaju večerašnji (20) početak emitovanje turske hit serije "Dila" na televiziji Pink.

- Već sam pogledala nekoliko epizoda i moram da kažem da je ovo jedina serija koja mi je privukla pažnju do te mere da sam zanemarila bitne obaveze. Prosto je neverovatna i toliko realna da bi svako mogao da se saživi sa nekim od likova. Jednom rečju – fenomenalna! Sa nestrpljenjem čekam početak i sa zadovoljstvom ću gledati i epizode koje sam već našla na internetu – kaže Seka Aleksić.

Foto: bavariabilder/Edo Foto: bavariabilder/Edo

Ni Ceca Ražnatović ne skriva zadovoljstvo zbog početka emitovanja "Dile":

- Čula sam jako lepe komentare o toj seriji i definitivno je neću propustiti. Španske i indijske sapunice odavno sam prestala da pratim, a turske serije su još uvek realne, a priče i sudbine koje se prepliću u njima mogu da se dese i bilo kome od nas. Ako toliko ljudi hvali tu seriju, verujem da vredi i sa zadovoljstvom ću je pratiti.

Printskrin: Youtube/Svetlana Ceca Raznatovic Printskrin: Youtube/Svetlana Ceca Raznatovic

"Dila" je priča o velikoj ljubavi gde glavne uloge imaju pripadnici različitih generacija. Glavna junakinja Dila, koju igra Hatiče Sendil, na fakultetu se zaljubljuje u Ishana (Kan Negris) koji, samo dva dana posle svadbe, gine.

Nesrećna Dila odlučuje da se osveti krivcima, nastavlja svoj život i ponovo pronalazi ljubav. Njen novi izabranik je 20 godini stariji Riza (Erkan Petekaja) - brižan, nežan i izuzetno cenjen muškarac. Dila ni ne sluti da je upravo Riza glavni krivac za pogibiju Ishana.

Serija je već emitovana u dvadesetak zemalja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 123

    23. februar 2015 | 19:58

    Gledala. Do pola super a od pola prava spanska serija.

  • Ivana

    23. februar 2015 | 18:12

    Boli me uvo šta one misle.... Gledala seriju prije pola godine i super je...

  • Nina

    23. februar 2015 | 17:56

    Ja sam je gledala nije nesta ko da je spanska

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA