RAT: Severina protiv Lepe Brene! (VIDEO)

Za ovogodišnju nagradu Balkan Music Awards za najbolji video godine nominovani su Severinin spot za pesmu "Grad bez ljudi" i Brenin "Metak sa posvetom"

  • 1

Hrvatska pevačica Severina Vučković je već treću godinu zaredom nominovana za nagradu Balkan Music Awards, a ove godine glavni "neprijatelj" za osvajanje titule biće joj Lepa Brena.

Seve je nominovana u dve kategorije. Pesma "Bred Pit", koja je obeležila 2011. godinu u celom regionu, nominovana je za pesmu godine u Hrvatskoj, a spot za poslednji hit "Grad bez ljudi" za najbolji video-spot na Balkanu.

Konkurencija u kategoriji Video-spot godine su spotovi Lepe Brene ("Metak s posvetom"), potom Aleksandre Stan iz Rumunije, Elvane Gjate iz Albanije i grupe "Manga" iz Turske.

Glasanje na Internetu traje do 8. aprila, a svečana dodela nagrada održaće se 16. juna u Sofiji, u "Armec areni".

Poslednji Severinin singl "Grad bez ljudi" je za svega četiri meseca od objavljivanja na Jutjubu pogledalo više od 7,5 miliona ljudi, dok je Brenin hit videlo oko milion fanova.

(A. V.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA