Šaban se razvodi zbog poljupca sa Cucom?

Gordana Šaulić želi da okonča brak sa pevačem, koji je u panici zbog para

  • 70

Šaban Šaulić je navodno pred razvodom zbog snimka iz emisije "Paparazzo lov", na kojem se vidi kako na Slaviji ljubi 40 godina mlađu ljubavnicu.

OVO ČEKA CELA SRBIJA: Šaban i Cuca snimljeni kako se ljube usred Beograda! (VIDEO)

Supruga Gordana Šaulić je odlučila da stavi tačku na brak, a pevač je u velikoj panici jer se plaši da će mu Goca uzeti pola bogatstva.

- Goca je potpuno poludela kada je videla snimak! Urlala je na Šabana i zapretila mu razvodom. Iako zna da je on godinama sa tom balavicom, bilo joj je samo važno da mediji ne dobiju potvrdu te veze. Sada kada su svi videli kako se njen muž ljubi sa tom klinkom, odlučila je da okonča brak - kaže za "Inofmer" bliska Gocina prijateljica.

Foto: Facebook/Ivona Cuca Negovanovic Foto: Facebook/Ivona Cuca Negovanovic

- Goca po zakonu ima pravo da mu uzme polovinu svega što je u karijeri stekao. A on samo u Beogradu ima nekoliko stanova i kafića. Da ne pričam o novcu koji su uspeli da uštede za 40 godina braka. Ma on će finansijski propasti kada se budu razveli - nastavlja prijateljica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA