CUCA UZELA 1.500 EVRA DA SMESTI ŠABANU?! Ovo tvrdi Hasan Dudić! (FOTO)

- Cuca nije prvi put sada Šabana prodala za kintu - navodi bivši muž Zlate Petrović

  • 38

Pevač Hasan Dudić tvrdi da je Ivona Negovanović Cuca da je namestila skorašnji susret sa njegovim bratom Šabanom Šaulićem i za to uzela 1.500 evra!

Prema Dudićevim rečima, Cuca je dosađivala Šabanu da se vide, a kada je on pristao, ona je to razglasila svima, pa je priča dospela i u medije.

Evo šta je žena Šabana Šaulića poručila Cuci! 

- Šaban i ja smo bili na godišnjici jedne ćevabdžinice, a kada sam otišao do toaleta, u međuvremenu se tu stvorila Cuca sa drugaricom. Upitao sam Šabana šta će ona tu i zamolio ga da joj kaže da ide, da nas ne bruka. Brat je rekao da je došla jer ima problem, a ja sam upitao da li je on dobrotvorna ustanova, pa da joj pomaže dok mu ona smešta razne prevare, afere i svađu sa porodicom - priča Dudić.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Hasan je, kaže, saznao da je Cuca dobila sa jedne strane 1.000, a sa druge 500 evra, kako bi razglasila kuda ide. Dudić zatim opisuje kako je došlo do čuvenog poljupca na parkingu:

- Verovatno ju je neko od njenih švalera pratio i napravio dojavu medijima. Kada smo izašli napolje, krenuli smo prema Slaviji, i dok sam ja razgovarao sa taksistom, ona ga je ščepala. Tek kad sam video snimak, shvatio sam da je ona Šabana okretala kao lutku. Da izvinete, nije on sa njom imao seks nasred ulice! Nije ga prvi put prodala za kintu.

Foto: Promo Pink TV, Facebook/ Ivona Negovanovic Foto: Promo Pink TV, Facebook/ Ivona Negovanovic

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bordzija

    26. februar 2015 | 03:23

    Ovakvu glupost nisam odavno čuo, pa valjda Šaban ima svoj stav i ako drži do njega, Cuca se može kmečiti kao jarac nebili omekšala Šabana. Za jedan takav susret postoji fantastična reč "sikter" da je tako postupio nebi dao prilike nikome da ga ljubi nasred Slavije, a kamoli Cuci. Voli Šaban Cucu i nikako da je izbaci ispod kože, a to što su pojedinci uzeli Šabana na zub, verovatno zbog konstantnog negiranja svoje veze !

  • Mile

    26. februar 2015 | 01:28

    Ovaj je veci Saban od ovog pravog

  • bla

    26. februar 2015 | 03:59

    Je l' neko stvarno poverovao u ovu glupu izjavu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA