ZVEZDE GRANDA: Prepucavanje žirija i fenomenalni vokali, ovi kandidati su prošli dalje (FOTO)

Zorica Brunclik i Bosanac i ove subote javno su podržavali jedno drugo, što do prošlog vikenda nije bio običaj, budući da su u nekoliko navrata ozbiljno zaratili

  • 2

Emisiju "Zvezde Granda" i ove subote obeležilo uobičajeno prepucanje članova žirija, ali i neverovatnih vokala u svim žanrovima. Tako su se na jednom mestu našli i takmičari koji su se direktno plasirali dalje pevajući pop muziku, dok su drugi članove žirija oduševili izvođenjem narodnog melosa.

Dragan Stojković Bosanac priznao je da je jednoj kandidatkinji dao glas zato što je čuo publiku koja je ovacijama pozdravila mladu i atraktivnu pevačicu.

Lukas je javno zamerio Bosancu zato što jednom kandidatu nije dao glas, budući da bi njegov taster bio šesti i mladi pevač bi se direktno plasirao u dalji krug. Poznati muzičar nije ulazio u raspravu sa Lukasom, već je lopticu prebacio u polje produkcijskog žirija i trazio da oni odluče o sudbini mladog pevača.

Foto: Promo Foto: Promo

Zorica Brunclik i Bosanac i ove subote javno su podržavali jedno drugo, što do prošlog vikenda nije bio običaj, budući da su u nekoliko navrata ozbiljno zaratili. Toliko, da nisu govorili ni tokom pauza snimanja.

Iza scene je ove subote bilo podjenako zanimljivo kao na sceni, čemu je mnogo doprineo šarmantni Voja Nedeljković. Osim što je animirao podršku takmičara, poznati voditelj bio je i rame za plakanje.

U dalji krug plasirali se: Jovana Starovlah, Lejla Čausević, Dženana Gidić, Jovana Milić, Ranka Pelemiš, Dejan Čavić, Raša Savić, Semir Jahić, Marko Milojević, Nenad Milojković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    1. mart 2015 | 08:39

    POD HITNO MENJATI PRAVILA TAKMICENJA! OTPADAJU TALENTI KOJI ZAISTA ZNAJU DA PEVAJU! PA,NEMOGUCE JE DA U BARAZ IDE TAKMICAR KOJI JE DOBIO SVIH SEST GLASOVA ZIRIJA,ZAJEDNO SA ONIM TAKMICAROM KOJI JE,RECIMO,DOBIO JEDAN,DVA ILI TRI GLASA!

  • Deda

    3. mart 2015 | 15:45

    I ovi blesavi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA