TUŽNA SUDBINA PINKOVE ZVEZDE: Sa 16 sam ostala bez majke, sad pevam za nju! (FOTO) (VIDEO)

- Zaspala je jedne noći i umrla u snu - priča o najtužnijem događaju u životu Saška Marić (20)

  • 6

Saška Marić (20), učesnica "Pinkovih zvezda" koja je glasom oduševila žiri i publiku, kaže da jedino žali što pokojna majka nije doživela da vidi njen uspeh.

- Ona je jedino verovala u mene. Bila je dugo srčani bolesnik, ali je bila jaka žena na kojoj se bolest nije mogla videti. Zaspala je jedne noći i više se nije probudila. Umrla je u snu, tata i ja nismo mogli da je probudimo - sa tugom priča Saška, koja je sa samo 16 godina ostala bez majke.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Pevačica dodaje:

- Majka mi je bila najveći oslonac. Pitala sam je za sve - kako da se obučem, ponašam, učim... Žao mi je što nije dočekala da me gleda kako pevam na sceni, to bi je ispunilo - sa tugom priča Saška.

Saška nastavlja:

- Bio je to veliki šok za mene jer mi je bila posvećena u potpunosti. Brat Siniša živi u Nemačkoj, jedna sestra u Švajcarskoj, a druga se udala. Često je mama putovala kod njih pa tako i sad, svaki put očekujem da će doputovati i da nije umrla, već da je otišla u posetu kod nekog od njih.

Ona smatra da je Bog namenio pevačku karijeru, jer je prošle godine konkurisala da radi kao bebisiterka u Nemačkoj, što joj je izmaklo za dlaku.

- Pala sam na testu za zaposlenje za samo jedan bod, i to je bio znak da se posvetim pevanju - rekla je Saška.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kolega

    1. mart 2015 | 16:28

    Jadranka je bila divna zena. Majka. Supruga. Prijatelj. Kolega. Ostala je u divnom secanju. Deca su joj predobra... Saka nastavi gde si stala uspeces kao i tvoj brat i sestra imate bozanstven glas.

  • Marko NBG

    1. mart 2015 | 18:20

    Evo i ja sa 14,i bez majke,a godinu kasnije i bez tate,pa eo ziv.

  • zo

    1. mart 2015 | 18:18

    Ja sam ostao bez majke kada sam imao devet godina pa nista.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA