TANJA SAVIĆ POBEGLA SA PARAMA? Estradni skandal trese Balkan

- Tanja i njen suprug insistirali su na tome da dobiju novac mesec dana pre nastupa, iako nije praksa da bilo kome tako izađemo u susret. Dali smo joj sav novac, da bi ona samo dan pred nastup javila da ima smrtni slučaj i da ne može da peva - rekao je izvor iz diskoteke

  • 11

Pevačica Tanja Savić navodno je prevarila je ljude za nastup u jednoj poznatoj diskoteci u Doboju za 3.000 evra, piše "Alo!".

Kako saznaje ovaj dnevni list, bivšoj učesnici takmičenja "Tvoje lice zvuči poznato" je kolega iz "Grand" produkcije Amar Gile Jašarspahić nabacio tezgu preko svog druga koji je menadžer u klubu gde je trebalo ona da peva.

Međutim, kako se navodi, ona je navodno uzela pare i pobegla.

- Gile je zvao Tanju i rekao joj kako je njegov prijatelj zainteresovan da ona peva u klubu u Doboju. Iako nije imala mnogo zakazanih tezgi, kolega joj je pomogao da zaradi novac, ali ga je ona ispalila. Tanja i njen suprug insistirali su na tome da dobiju novac mesec dana pre nastupa, iako nije praksa da bilo kome tako izađemo u susret. Dali smo joj sav novac, da bi ona samo dan pred nastup javila da ima smrtni slučaj i da ne može da peva - rekao je izvor iz diskoteke, koji je dodao da su prvo poverovali u pevačicinu priču, ali da su sutradan saznali da je u pitanju bila izmišljotina.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Iz novina smo saznali da ona uopšte nema smrtni slučaj, već da je sa porodicom otputovala u Australiju i da joj je novac u stvari trebao za put. Nikada nismo radili sa takvim neprofesionalcima. Ovo nije dobro po nju i njen dalji rad, jer sada cela Bosna zna da nikad sa njom ne mogu biti sigurni - naveo je ovaj neimenovani sagovornik koji je želeo da ostane anoniman.

Amar Gile Jašarspahić potvrdio je da je priča istinita.

- Gledajte, ne prozivam kolege, ali ona je uzela novac i posle se nije pojavila. Tada, kada se sve to dešavalo, bio sam u Americi. Javili su mi da neće doći i tada je nastao veliki problem kako objasniti ljudima da nije do mene, već do njenog neodgovornog ponašanja. Kada je javila da neće doći, našli smo di-džeja da nastupi umesto nje. Menadžer kluba i ja smo dali 3.000 evra kako bi ona došla da peva. I navodno je imala smrtni slučaj, a to veče je bila u nekoj emisiji uživo - naveo je Jašarspahić.

foto: Telegraf foto: Telegraf

Menadžer diskoteke Davor je rekao sledeće:

- Data joj je kapara 3.000 evra, ali se ona nije pojavila niti je pare vratila. Nekoliko sati pre nastupa pozvao nas je jedan čovek i rekao da se ona neće pojaviti iz privatnih razloga - istakao je on.

(Telegraf.rs/izvor: "Alo!")

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anonimus

    3. mart 2015 | 10:31

    Nikako čudo. Pomenuta nazovi pevačica, je za diček Nove 2015. godine pevala u hotelu Palisad na Zlatiboru. Na moju nesreću bio sam jedan od gostiju na dočeku. Ništa gore nije moglo da me snađe. Sve je bilo dobro dok je svirao i pevao lokalni Luna band. Horor nastaje kad se Tanha Savić dokopala mikrofona. Majko mila, škripi kao pokvarena ploča. Više od trećine gostiju je izašlo u hol i hotelski bar za vreme njenog nazovi pevanja. Nije mi jasno ko nju uopšte sluša.... Takvima kao njoj treba zakonom zabraniti pevanje.

  • Crnogorac

    3. mart 2015 | 10:43

    Pa platiće na ćupriji kad neće na mostu...samo polako...

  • Dragan

    3. mart 2015 | 11:53

    Za neko vreme citacemo ovde kako je njen auto sleteo sa puta......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA