Kristina Savić objavila singl i spot za pesmu "Meni hvala nijednom" (VIDEO)

Obrada maestralne pesme Tošeta Proeskog prvobitno je bila namenjena grčkoj pop-zvezde Despini Vendi, a u originalu nosi naziv "Outa Ena Efharisto"

  • 0

Naša pevačica Kristina Savić objavila je singl i spot za pesmu "Meni hvala nijednom" grčkog autora Phoebusa. Pesma u originalu nosi naziv "Outa Ena Efharisto" i bila je namenjena grčkoj pop-zvezdi Despini Vendi. Nama je mnogo poznatija maestralna verzija Tošeta Proeskog.

 

Kristina Savić je na domaćoj sceni već dugi niz godina. Većinom je nastupala kao prateći vokal poznatim pevačima, među kojima je i Zdravko Čolić. Nastupila je na koncertu grupe "Van Gog" u Beogradskoj areni, ali i kao horski pevač Pozorišta na Terazijama. Takođe, oprobala se i u solo vodama albumom "Ostrvo snova", objavljenim 2005. godine.

 

Kako kaže, obrada pesme "Meni hvala nijednom" nema za cilj da je baci u žižu estrade, već je lična potreba da se zabeleži numera koja joj je veoma draga, a koju često izvodi u kabareu "Kako razumeti Srbe" u Pozorištu na Terazijama. Aranžman ove verzije uradio je "No Comment Band", a za logistiku je bio zadužen njen suprug, poznati glumac Vladan Savić.

 

Kristinu možete videti i čuti u predstavama "Grk Zorba" i "Pod sjajem zvezda" u Pozorištu na Terazijama u Beogradu, gde izvodi solo numere koje će vas ostaviti bez daha.

 

 

 

 

(svetplus.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA