VLADO, SEKS S TOBOM BIO JE OČAJAN: XXX prepiska Ane Marije i voditelja

- Najveći moj problem je što te nisam zavolela posle tih deset meseci i što nam je seks očajan. U seksu našem to nisam ja. Odrađujem ga. Nemam tu strast i emocije koje postoje s tvoje strane - napisala je, navodno, fitnes instruktorka

  • 42

Nova SMS prepiska između Ane Marije Žujović i Vlade Stanojević pojavila se u javnosti. Navodno, u noj fitnes instruktorka bila je nezadovoljna seksom sa voditeljem što mu je i napisala, navodi "Kurir".

- Najveći moj problem je što te nisam zavolela posle tih deset meseci i što nam je seks očajan. U seksu našem to nisam ja. Odrađujem ga. Nemam tu strast i emocije koje postoje s tvoje strane - napisala je, navodno, Ana Marija.

Vlada je na to odgovorio:

- Kako je seks očajan? Pa uživala si, video sam, osetio sam to - istakao je voditelj, koji se potom, prema pisanju ovog dnevnog lista, susreo sa novim šokom.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Navodno, Ana Marija mu je priznala da nije želela svadbu s njim.

- Kad si me verio, moje prvo pitanje je bilo ko sve zna, a kada sam shvatila da svi znaju, nisam mogla da kažem "ne", mogla sam samo da odugovlačim sa svadbom. Vidiš da i ne živimo zajedno - navela je navodno Ana Marija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mi-6

    5. mart 2015 | 12:04

    Ana ima posebne želje i fantazije...oni koji su bili sa njom znaju....ima tu malo i bolesnih želja.

  • Lepa

    5. mart 2015 | 12:09

    Ako je ovo istina, onda je devojka potvrdila da ima dobar želudac i da nema problem s odradjivanjem. 10 meseci, pa to ti je već profesionalno. Zavlačiti dečka koji je otkinuo za njom, verio, vukao po svim emisijama na Pinku, prihvatiti udaju...može samo osoba koja je dno dna! Ne opravdavam njegov udarac, ali ovo što ona radi je psihičko maltretiranje!

  • Micky

    5. mart 2015 | 10:52

    Stanija,skini se..SVE TI JE OPROSTENO .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA