GOCA TRŽAN UZIMA PARE OD ACE AMADEUSA: Evo kako je došlo do ovog preokreta!

- Ne naplaćujem ja, nego sud pošto je u pitanju krivični postupak. Ne bih više pričala o tome, to je moja stvar i ne treba nikoga da se tiče - rekla je pevačica

  • 8

Pevačica Goca Tržan moći će da naplati dug za alimentaciju bivšem suprugu Ivanu Marinkoviću. Ona ima pravo da preko suda traži deo od 1.200 evra koliko Marinković treba da dobije od Ace Amadeusa, koji je navodno priznao da ga je pretukao prošle godine, piše "Kurir".

- U parničnom postupku, koji je već pravosnažno završen, određena je mesečna alimentacija od 12.000 dinara, koju Marinković ne plaća. Nije plaćao ni kad je ona iznosila 5.000 dinara. Taj novac do sada nije mogao prinudno da mu bude naplaćen jer nije zaposlen - rekao je dobro obavešteni izvor.

Budući da u jednom periodu nije plaćao alimentaciju, protiv Ivana Marinkovića optužni i predlog podiglo je i Prvo osnovno tužilaštvo.

- Početak suđenja zakazan je za april. Marinković se sumnjiči da od septembra 2013. do maja 2014. godine nije plaćao iznos od 5.000 dinara, koliko je mesečno zahtevala supruga za izdržavanje deteta po krivičnoj prijavi - rekla je Irena Bjeloš, portparol Prvog osnovnog suda.

Foto: Radio S, Marko Todorović Foto: Radio S, Marko Todorović

Kako objašnjava izvor iz suda, razlika između 12.000 dinara, koliko je određeno parnicom, i 5.000 mesečno, za koliko se tereti u krivičnom postupku koji treba da počne, najverovatnije nastala zbog promene potreba deteta.

- Oboje će se pred sudom izjasniti o novčanom iznosu koji je potreban za dete. Ukoliko se dogovore ili on plati svoje obaveze, postupak može da bude obustavljen. U suprotnom, Marinković bi mogao da bude osuđen - rekao je ovaj neimenovani sagovornik.

Tim povodom, oglasila se i Goca Tržan.

- Ne naplaćujem ja, nego sud pošto je u pitanju krivični postupak. Ne bih više pričala o tome, to je moja stvar i ne treba nikoga da se tiče - rekla je pevačica.

Ivan Marinković nije imao komentar.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LENI

    6. mart 2015 | 12:10

    Nezna se ko je vece djubre, dal ovaj kosati bradonja sto glumi kriminalca dal ova nasminkana baba sto voli pare vise od muza ili ovaj nebitni raspustenko koji nikog ne zanima

  • Goran

    6. mart 2015 | 11:19

    Sve vas treba na drustveno koristan rad,lezilebovici jedni

  • Milja

    6. mart 2015 | 12:41

    Toliko sramote, za neverovati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA