ŠATRO GLAMUR: Nataša Bekvalac u haljini od 10 evra! (FOTO)

Iako je tvrdila da je bela haljina kreirana samo za nju, potpuno isti odevni predmet se na kineskom sajtu može pazariti veoma jeftino

  • 27

Kada se prošle godine pojavila na proslavi magazina "Story", Nataša Bekvalac je dobila mnogo pohvala na račun svoje elegantne bele haljine, za koju je ona rekla da je dizajnirana specijalno za nju, međutim, istina je malo drugačija i identičnu haljinu na kineskom sajtu Sammydress.com možete kupiti za nešto više od 10 evra!

Printskrin: sammydress.com Printskrin: sammydress.com

Budući da Kinezi robu prodaju na veliko, ovde sigurno ne može biti reči o nekoj originalnoj haljini, a zanimljivo je da je kao ilustracija za ovaj odevni predmet koji se reklamira kao "seksi haljina za žene, rok isporuke 7 - 15 radnih dana", poslužila upravo fotografija Nataše Bekvalac, samo "bez glave".

Pomenutu sliku možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laž

    9. mart 2015 | 15:40

    Istina je da je ovu haljinu koju je Natasa nosila za nju posebno kreiraro Mihano Momosa. Kinezi su imali dovoljno vremena da je iskopiraju. I naravno sad je predstavljaju Natasinom slikom, jer Bog zna kakva je kopija usvari. Saznace ona budala koja se zaleti i naruči je odma :-)

  • Ivana

    9. mart 2015 | 15:53

    Prelepa. ..

  • Suza

    9. mart 2015 | 19:30

    Lepoj zeni, sve lepo stoji. I da je tako kao sto pricate, gomila njih se folira sa markiranom garderobom. Haljina je prelepa, bez obzira koja je prica u pitanju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA