HUMANOST ROKERA NA DELU: Van Gogh ''razvalio'' na nastupu u Kraljevu i donirao novac za bolnicu!

Pred početak koncerta na Trgu srpskih ratnika u Kraljevu, članovi grupe ''Van Gogh'' uručili su u ček u vrednosti od 2000 evra Opštoj bolnici u Kraljevu a dobijena sredstva biće upotrebljena za kupovinu instrumenata i aparata za ortopediju, za decu i odrasle!

  • 1

Grupa '' Van Gogh'' nastupala je povodom  ''Dana tenisa'' u Kraljevu pred više od pet hiljada fanova a kao njihova predgrupa svirao je najmlađi rok sastav u Srbiji ''The Churlians'' (Dečurlija).

Moćan huk i zvuk "Van Goga" u Hali sportova! (FOTO)

Rokeri su razdrmali Kraljevčane istom pozitvnom energijom i pažljivo odabranom set listom koja je ispunila očekivanja kako mlađih tako i nešto starijih fanova, pa se slobodno može reći da se atmosfera sa prethodna dva rasprodata koncerta u Hali sportova u Beogradu, preselila za vikend u Kraljevo.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

ZAREĐALI NAGRADE: Van Gogh poneo priznanje za najbolji album i najbolji rok bend u 2014-toj!

Pred početak koncerta na Trgu srpskih ratnika u Kraljevu, članovi grupe ''Van Gogh'' uručili su u zgradi opštine ček u vrednosti od 2000 evra direktoru Opšte bolnice u Kraljevu dr Zoranu Mrviću i time uputili poziv svima koji su u mogućnosti da budu donatori gradu Kraljevu, kako za humanitarne svrhe tako i za razvoj kulturno - umetničkog i sportskog života grada.

Foto: Promo/musicvangogh Foto: Promo/musicvangogh

''Ovo je naš skromni doprinos, od srca - srcu. Donacijom želimo da se ovaj grad pokrene i da u njemu bude što više velikih sportskih događaja, kao i koncerata i pozorišnih predstava. Nek i drugi gradovi poput Kraljeva dobiju poverenje da na ovako profesionalan način organizuju vrhunske događaje. '' rekao je Zvonimir Đukic Đule, frontmen grupe.

Foto: Predrag Ilić/REX images Foto: Predrag Ilić/REX images

Dobijena sredstva biće upotrebljena za kupovinu instrumenata i aparata za ortopediju, za decu i odrasle, rekao je direktor Opšte bolnice dr Zoran Mrvić.

Gradonačelnik Kraljeva Tomislav Ilić zahvalio je članovima grupe ''Van Gogh''  i ''The Churlians'' na koncertu koji je bio njihov poklon gradu.

Foto: Predrag Ilić/REX images Foto: Predrag Ilić/REX images

Uskoro na portalu Telegraf moći ćete ekskluzivno da pogledate deo šezdesetominutnog snimka sa beogradskih koncerata Van Gogh-a u decembru, a potom i na tv kanalima.

Foto: Predrag Ilić/REX images Foto: Predrag Ilić/REX images

ROKAJU KAO MATORI: "The Churlians" oduševili na promociji benda! (FOTO)

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA