ANA MARIJA: Dokazaću da sam izgubila bebu

- Zadovoljna sam kako sve protiče i pustimo nadležne da rade svoj posao - rekla je Žujovićeva nakon što je inspektorima dopremila nove dokaze protiv supruga Vlade Stanojevića

  • 30

Fitnes instruktorka Ana Marija Žujović dopremila je inspektorima juče u Ministarstvu unutrašnjih poslova nove dokaze protiv supruga Vlade Stanojevića, koji ju je udario pre nekoliko nedelja.

Kako piše "Blic", u dokumentaciji se između ostalog nalaze i papiri kojima se navodno potkrepljuje tvrdnja da je ona izgubila bebu nakon batina.

- Istraga je u toku i ja zaista ne bih davala komentare na tu temu. I advokat me je posavetovao da se ne oglašavam dok se slučaj ne okonča. Odazvala sam se pozivu policije i dostavila im svu potrebnu dokumentaciju koja potkrepljuje moje tvrdnje da sam izgubila bebu, a ne išla na abortus, kako je to moj bivši želeo da predstavi medijima. Sada će, najverovatnije, moj nalaz ginekologa biti poslat na veštačenje, a posle će tužilaštvo raditi svoj posao, kao i dosad. Zadovoljna sam kako sve protiče i pustimo nadležne da rade svoj posao - rekla je Žujovićeva za ovaj dnevni list.

(Telegraf.rs/izvor: "Blic")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pazi ovo

    10. mart 2015 | 00:39

    Neeeeeeeeeeeee.... Ne moraš..... Niko ti nije tražio........ Ako imaš da šta da dokažeš, idi u sud i sudi se sa dotičnim muškarcem... Pusti ovaj narod da živi svoj život... Ne moramo živeti tvoj i terati pravdu sa tobom....

  • Mano Negra

    10. mart 2015 | 04:28

    Mi cemo da molimo Boga da zatrudnis ponovo samo da te ne gledamo neko vreme

  • Li.

    10. mart 2015 | 06:12

    Smucili mi se. Daj molim te i da prdnes objavila bi. Moras nekako da budes u centru paznje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA