TRPEO VELIKE BOLOVE: Bekjarevu ukočeni vrat i desna ruka

- Poslednje dve nedelje Ivan je trpeo nesnosan bol u vratu, koji mu se proširio na desnu ruku. Prsti su mu se takođe ukočili i može da ih pomera samo nakon terapije - rekao je izvor blizak glumcu

  • 4
Ivan Bekjarev i Ranko Žeravica Foto: S. Pikula

Glumac Ivan Bekjarev nedavno se toliko ukočio da navodno nije mogao da pomera gotovo celu desnu stranu tela. Čuvenenom Kurčubiću iz "Boljeg života" dva prsta bila su skoro nepomična, zbog čega ide već dve nedelje na terapije, piše "Kurir".

- Poslednje dve nedelje Ivan je trpeo nesnosan bol u vratu, koji mu se proširio na desnu ruku. Prsti su mu se takođe ukočili i može da ih pomera samo nakon terapije. On svakodnevno odlazi na rehabilitaciju, ali, i pored toga, trudi se da ne zapostavlja obaveze koji ima kao predavač na jednom privatnom fakultetu. Pošto je veliki ljubitelj košarke, nije mogao da propusti utakmicu u "Areni", a bio je gost na rođendanu Crvene zvezde, gde su mu svi poželeli brz oporavak - rekao je izvor blizak glumcu.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Ivan Bekjarev potvrdio je ova saznanja.

- Probudio sam se jednog jutra uplakan, sa strašnim bolovima. Otišao sam na pregled i otkriveno mi je da su mi stradali pršljenovi. Povreda je nastala izgleda tokom rata. Moraću još mesecima da idem na terapiju i da nosim kragnu. Ne predajem se. Igram i dalje predstave, a čak stižem da odem na utakmice Crvene zvezde - istakao je on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA